הופעה בקיסריה

הופעה בקיסריה

מחר!!! הופעה סגורה בקיסריה אתם קולטים? אני אהיה שם, לא יודעת מה איתכם

ספי סול

New member
אחח.... איזה הופעההההההה!!!!! אתמול היתי

בהופעה בקיסריה היה מדהההההההההייייייייים!!!!!!! וליז תמאית אחת לא היית בהופעה ואיך אני יודע שלא היית...... הרי הוא לא שר הו רומיאו זאת היתה פנטזיה נהדרת........ אבל הוא שר בשבילי ולפי בקשתי את שלל שרב!!!!!!! (תחשבו על זה איך התאים אתמול תם השרב הגדול......................) אחח וואווו הופעה מיוחדת!!!!!!! וואלה הפסדתם!!!!!!!!

חחחח ספי ברור שהייתי

לא ביקשתי רומיאו, סיבותי עימי.... חחחחח אולי אתה לא היית כל הופעה אומר אני בא ובסוף לא בא יא קשקשן וואלה ניראה לי ראיתי אותך אתמול אתה דומה לעובד מהאלופה היתה הופעה מצויינת חבל על הזמן מנוליס נתן שם קצב סופניייייייייייייייייייי

ספי סול

New member
כוסאחתק עלק עובד........אפילו פדידה היה רוצה

להיות דומה לי...............איך הגעת לעובד....??????? את באה לחיפה? אני חזרתי פה לבית של ההורים שלי ואמא שלי עושה לי כאב ראש כל היום אז נסעתי לקיסריה קצת עם חבר שאירגן לי כרטיס וזה כן עלה לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ספי סול

New member
חחח ליז מה חלמת על מנוליס ועובד אתמול?

מנוליס לא היה בהופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הזקן עם המגבעת שעלה לבמה זה יולי עופר הבעלים החדשים של צים מכירה את האחים עופר? (בני דודים של חבר של חבר שלי) החבר שלי שאירגן לי כרטיס עובד בצים דברי איתי אם את רוצה לבוא להופעה בשבוע הבא

ספי סול

New member
תגידי את יודעת מתי לעזאזל סיגי המעצבנת צריכה

למות? באיזה פרק הורגים אותה?

זה לא היא מתה בסוף

ובואנה מה אתה לא יכול להכיר לי את חבר שלך הבן דוד של האחים עופר...ברור שאני מכירה אותם יא מסטול

למעלה