הופעה בקיסריה

הופעה בקיסריה

שלום לכולם תגידו יש השנה הופעה בקיסריה? אני יודעת שיש במוצש בחוות רונית אבל אני אחרי לידה של ביתי הבכורה ועדיין אין באפשרותי לצאת למרחקים מהבית. פשוט גם אני וגם בעלי שרופים על שלומי שבת ואין סידור לילדה שבת חודש וקצת...

../images/Emo9.gifפלפלת מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

הכי חשוב... המון מזל טוב תגדלו אותה בהמון אהבה ובריאות. נראה לי שהגברת הצעירה הכי צעירה בפורום
לגבי קיסריה-נחכה לקרול....

גל

יש לציין שנועה הקטנה שלי הייתה בהופעה בקיסריה שהיא הייתה באותו יום שגילתי שאני בהריון שלה. וסיפרתי לשלומי שבת שאני אוהבת את 2 השירים שלו תפילת הילדה ותפילה לילד ואני מחכה 4 שנים לתניוק והוא אמר לי שנה הבאה יהיה לך תינוק והוא צדק.... בבית היא שומעת הרבה את שלומי שבת מרגילים אותה מגיל צעיר.

איזה מרגש../images/Emo13.gifתהנו מהקטנה רק בבריאות

הנה "השבח לאל" שלומי צדק
"כי הוא תמיד יודע..." את מחזירה אותי כמעט 10 שנים אחורה שבכורתי נולדה.....היום ששינה את חיי לחלוטין
וחוץ מזה מעולה שנועה גדלה על השירים של שלומי רק שמחה ואהבה יקיפו אותה...הילדים שלי היום הגיעו למצב ש"מתחננים" לבוא להופעות. וברכב שומעים רק שלומי...אם שקט הם שואלים מדוע אין מוסיקת שלומי.... בכל אופן תהנו מנועה הקטנה והמון המו בריאות!
ובין האכלה להחתלה השארי איתנו

karoleking

New member
מזל טוב פלפלת יקרה!../images/Emo95.gif

הרבה נחת מנעה הקטנה! יהיו כנראה הופעות בקיסריה נראה לי, אם אני זוכרת נכון, או סוף ספטמבר או סוף אוקטובר. אני זוכרת שאמרו לי שגם השנה שלומי סוגר את קיסריה. אז לך זה מעולה, תרגילי אותה מעכשיו לבייבי-סיטר. יש לך המון זמן

למעלה