הופעה בקיסריה

c h i r o

New member
הופעה בקיסריה

האם השירים בהופעה ב-15/5 זהים להופעות הקודמות של נפגשים בסיבוב? האם יש שינויים? אני רוצה את רוחות הצפון , ועיר מקלט!!!

אממ

כשאני הייתי ב"נפגשים בסיבוב" (זה מה שיהיה בקיסריה אם אינני טועה) אז היה את עיר מקלט, רוחות הצפון- אני לא זוכרת! אבל בכל אופן, הופעה שווה שווה שווה מומלץ

TEENAGER1

New member
אי אפשר לדעת

מן הסתם הפלייליסט לא יוחלף באופן קיצוני - בהחלט יכול להיות שמס' מצומצם של שירים ישתנה. לגבי השניים שציינת, אני מאמינה שהם כן יהיו, אבל כלום לא בטוח. בכל אופן, זו הופעה מטורפת ומעולה גם בלעדיהם...

c h i r o

New member
אני הייתי בקיסריה

אני הולכת שוב, (לא ציינתי את זה ). ולא היה עיר מקלט ורוחות הצפון...לא ברור לי למה.

ass monkey

New member
2 הופעות של אהוד שהייתי ..

אני גר באילת ככה שאהוד לא ממש זמין :) בכל אופן הראשונה הייתה בתמנע עם משינה כשהתחילו את "נפגשים בסיבוב" תאמת לא ממש ספגתי את ההופעה היינו (אני וחברים) די רחוקים מהבמה וקצת לא בפוקוס..אני זוכר את האגס 1 בפתיחה, זמנך עבר ולא סגור על ההמשך..את ההופעה השנייה אני בחיים לא ישכח זה היה לפני משהו כמו חודש במועדון ה"גורן" באילת במסגרת סיבוב ההופעות "הפסקת חשמל" הייתה הופעה מטורפת אהוד והלהקה ניגנו 3 שעות! כשהיו אמורים לנגן שעה וחצי!! אהוד ציין לאחר המופע שהוא ממש התרגש ולא היה יכול לרדת מהבמה במהלך ההופעה סיפר על התקופה שהעביר בעיר בצעירותו הייתה אווירה ממש ממש טובה הקהל היה חם לאהוד :) אה..וגם קיבלתי את המפרט של נושי אז בכלל :)

fear dark

New member
שאלה בקשר להופעה בקיסריה

היי:) אני ממש לחוצה.קניתי כרטיס להופעה בגוש שלוש תחתון. ופתאום אמרו לי את לא יכולה לעמוד ולרקוד ולהשתולל את תסתירי לאנשים מאחוריך.. ולא סתם שילמתי 220 שח ואני לא אוכל לרקוד?זה נכון?.... תגידו לי שלא...

fear dark

New member
כן??

בגלל שאני מפחדת כולם אמרו לי זאת לא הופעה כמו בים המלח וכאלה.. זה קיסריה ומסודר ואת לא יכולה להסתיר ולהשתולל כל הזמן כשיושבים מאחוריך אנשים.. אני ממש מקווה...תודה:)

הייתי בקיסריה בהופעה הקודמת

אחרי 2-3 שירים כולם קמים ורוקדים גם אם זה "מסודר" . מקסימום, אם הקהל יבש מחממים אותו קצת ובעזרת מעט התלהבות מעירים אותו והוא קם לרקוד. תאמיני לי שלא תהיה בעיה.

למעלה