הופעה בצוותא ב- 30.9

ezraz

New member
בעייתי משהו

יש לי את ההקלטה על קלטת אודיו. זו הבעיה הקטנה, הגדולה היא שדרוש אישורו של עמיר כדי להפיץ קלטת כזו לא? אולי נחום יכול להעביר שאלה כזו אל עמיר?

ס פ י ר2

New member
הופעה בצוותא ב- 30.9

ב- 30 בספטמבר יש הופעה בצוותא. יש לי כרטיסים... מי בא??

ezraz

New member
אני אהיה שם

לא ראיתי עדכון באתר לגבי 30.9. נחום ???

ס פ י ר2

New member
עדיין לא..

אפשר ליקנות כרטיסים רק עוד שבועיים 3.. כי הז מוקדם מידי.. אז תקשרו עוד שבועיים מקסימום כדי שיהיה לכם כרטיס טוב.. בהצלחה... ומי שבא ניתראה כבר..

ס פ י ר2

New member
היתקשרתי להזמין ואמרו לי

שזה מוקדם מידי.. אז חכו עם זה.. ומי שהולך לצוותא אז כדי לכם שורה 3 4... כי קרוב יותר זה לא שווה כי אתם תיהיו יותר נומוכים מהבמה... חחח אני כבר הייתי שם בהופעה.. אז מי שהולך זה רק שורה 3,4,5. אלה השורותץ הכי שוות. אבל תךהיתקשר להזמין כר5טיסים זה רק עוד שבועיים אוו 3 שבועות

ezraz

New member
הראש שלי מכוון ל..

ליום חמישי הקרוב, מיום שישי בבוקר אני מתחיל לחפש כרטים ל 30.9.

gala21

New member
לפני שנתיים

היתה הופעה באמפי ווהל . זו היתה הופעה נדירה. סאונד יוצא דופן באיכותו אולי בגלל שההופעה שודרה ב"לייב" בגלגל"צ. אתם יודעים אם מתוכנן משהו בסדר-גודל שכזה? למי שלא מכיר את המקום מדובר באמפי פתוח עם אוירה מחשמלת עם קהל גדול .בזמנו ההופעה היתה בסוף הסידרה..

ezraz

New member
יש לי, יש לי

יש לי הקלטה מהרדיו של שעה מההופעה הנ"ל! הופעה מדהימה. סניה קרויטור- כמה שהוא חסר לי בסיבוב ההופעות הנוכחי!!!

gala21

New member
חוויה

תדע לך שההופעה הזו שמורה אצלי בלב חזק.. זו באמת היתה ההופעה המרשימה מכולן! ( והייתי לפחות בעשרים הופעות).. אם חושבים על ההבדל , נראה לי שבעיקר זה היה נעוץ בסאונד ובבמה שהזכירה הופעות בקנה מידה בינלאומי. ובטוח שלסנייה היה מה להוסיף.. כמה הוא חסר... נכון שאמיר מוכשר אבל הנגינה של החליל לא משלימה את הפער .אולי זה היה מושלם אם שניהם היו ביחד..

ס פ י ר2

New member
עזרא.!

עדיין לא מוכרים כרטיסים לצוותא.. גם נאי היתקשרתי לברר.. ועדיין לא מוכרים...

Nahoum

New member
אני מת להיות בצוותא..

אבל ה30/9 זה בבית ספר ואולי אני לא אוכל להגיע (כי החופש ייגמר :'( )

למעלה