הופעה בפארק הירקון:::::::::::::::::

JORDANKING2006

New member
הופעה בפארק הירקון:::::::::::::::::

אמורים להרוויח בהופעה הזאת מעריצים????
 
הופעות בפארק הירקון

מעריצים - אתה לא אמור לקבל שם. וההופעה נכשלה ? הצליחה ? מה כתוב בהודעה שקיבלת ?
 

JORDANKING2006

New member
זה מה שכתוב

מקום ההופעה מכיל 1000 מקומות כשעלות כל כרטיס הייתה ₪ 120 עלות ההשכרה הינה ₪36000 בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה זו הרווחת ₪73200,כיוון שבחרת להשקיע ביחסי ציבור, נגבו ממך עוד ₪10800 בנוסף לעלות השכרת המקום. התפוסה באולם היתה מלאה. בעקבות הופעה זו מדד האנרגיה שלך עלה ב %4, מדד הגיבוש עלה ב %50 בעקבות הופעה זו מדד החזרות ירד ב 3 שעות. הרווחתי כסף זה לא שהיא נכשלה... אולי זה קשור בזה שעליתי להופעה עם 2 אנרגיה???
 

uzikarin

New member
לא מקבלים מעריצים על ירקון וקיסריה

המדדים עולים אחרי הופעות באחוזים ממה שהם היו לפני ההופעה.
 

uzikarin

New member
הופעה מוצלחת בפאב מעלה את המדדים ב5

50% הופעה מוצלחת בזאפה מעלה ב30%
 

JORDANKING2006

New member
אוף איך בניתי על זה

אז איזה 2 הופעות כדאי לי לעשות ביום אחד? אתם חושבים שהכי טוב זה זאפה וירקון או זאפה וקיסריה?
 

uzikarin

New member
../images/Emo6.gif מה יותר חשוב לך כרגע

כסף מזומן או לבנות תשתית טובה שתביא לך הכנסות לאורך זמן?
 

JORDANKING2006

New member
תגדיר תשתית טובה

אבל בעיקרון זה נשמע מבטיח אז תשתית טובה :) אבל מעריצים יש לי רק מאה אלף ואני מה10 ל7 במשחק אז זה נראה לי לא כל כך טוב. בעיקרון אם שניהם, איך עושים את זה?
 

uzikarin

New member
לדעתי האישית ואני דעת מיעוט בפרום

אין שום סיבה לנסות להרוויח כסף מהופעות. למען האמת אני מפסיד באזור ה50000 שח ביום. אני עושה הופעות אך ורק בשביל להרויח מעריצים. הכסף הגדול באמת במשחק לא נמצא בהופעות הוא נמצא במכירות של אלבומים. אבל בשביל להרויח הרבה מאלבומים צריך סבלנות ולדעת להסתכל לטווח ארוך. בסופו של דבר זה יכניס לך מליונים.
 

JORDANKING2006

New member
אז אתה לא עושה טוב הופעות

אני פעם ב.. מפסיד כדאי לי לעשות ירקון וזאפה בערב?
 

uzikarin

New member
../images/Emo6.gif אני עושה מצוין....

אני יודע שאני יפסיד כסף.... אני עושה הכול בשביל כמות גדולה של מעריצים
 
זה ממש מעצבן

האלבומים מכניסים לי בערך שלושמאות אלף שקל, קרוב לארבעמאות..... וההוצאה שלהם עולה לי מלא מלא... זה יוצא לי רווח ממש פיצי פיצקולי שהוא כלום יחיסית למדדים שלי... למה לא מביאים עוד אפשריות להכנסה...? הרעיון של מכירת אביזרים של הלהקה ממש מצויין לדעתי... והתקריות לא מהוות הכנסה בגרוש... להנהלה- טפלו בזה... אין לנו הכנסה נורמלית... ובנוסף אנחנו מוציאים שירים וסינגלים וקליפים (במחירים אסטרונומים!!!!!!! אגב.) להקה 4416- מוזמנים תמיד.
 

JORDANKING2006

New member
כשאת/ה מוציא/ה סינגלים

זה מעלה לך יותר מעריצים משזה היה לך ביותר זול? זו שאלה שאני שואל כבר הרבה זמן
 
למעלה