אני מבינה שאתם חובבי חופרים כאן בפורום ../images/Emo3.gif
שזה טוב כי אני כזאת
סתם קצת רקע אם בא לכם. המקום היה די מלא, מי שרצה ישב על המחצלות ממש קרוב לבמה, יש כאלה שתפסו כיסאות וכאלו שישבו על המדרגות. אני ישבתי במחצלת מה שהתברר כבחירה ממש נבונה, ואפילו זכיתי למבט קטן וחיוך מאריק כשהוא שר "מימיני הדוגמנית"...
אני לא אפסיק להתלהב מזה בחיים
הייתה גם ברת מזל אחת שאריק ירד מהבמה ונתן לה את היד, ועוד אחת שהוא שר לה ממש לתוך העיניים בית מתוך "זה לא שאני אור"
חוץ מזה היו הרבה שירים מהדיסק הראשון וגם מהדיסק השני. מהראשון לפי מה שזכור לי הוא שר את: ג'וני, המתוקות האחרונות (כמובן... כאן כבר קמו לרקוד כל אלו שלא בדיוק יודעים איך מבטאים את השם של אריק אבל באו רק בשביל השיר הזה
), בינונימי שהיה מעולה, מה עוד ביקשת (בלי הבית שירד בדיסק לצערי
), זה לא שאני אור, שער 6 וכמובן בתור שיר אחרון- "יום חדש נפלא" בגרסה יפהפייה
מהדיסק החדש הוא שר הכל חוץ מ-3 שירים (שזה אומר שהוא שר 10 שירים). אני לא יודעת עד כמה אפשר לפרט את כל שמות השירים שהוא שר כי הדיסק עוד לא יצא, אבל אני אגיד שהוא שר את "שש אפס למדינה", "הבחורה עם החתולים" האדיר ואת שני הסינגלים- "שמות" וכמובן "הגשמה עצמית" שהיה השיר הראשון של ההופעה וגם האחרון בתור הדרן, אחרי שהקהל לא הפסיק למחוא כפיים... אריק והלהקה יצאו סמוקים, ואריק אומר: "חבר'ה, איזה נחמדים אתם, באמת לא ידעתי שתרצו שנעלה שוב... אז איזה שיר בא לכם?" הרוב המוחץ ביקש את הגשמה עצמית, אז הם שרו שוב וכל הקהל צרח "הגשמה עצמית" כל פעם שהגיעו צמד המילים האלו, לבקשת אריק
חוץ מזה הוא גם שר שיר מתורגם ששכחתי כעת את שמו. וגם סיפר לנו סיפור נחמד על אופטימיות
אוי, והנה קטע אחרון מצחיק שנזכרתי בו עכשיו בתחילת ההופעה היו קצת בעיות סאונד. אריק שר את כל "מה עוד ביקשת" ודווקא בשורות השערורייתיות "פתאום את ממלמלת ש..." וכו', המיקרופון נדפק
אז הוא המשיך לשיר מאחרי שתי השורות האלו וסיים את השיר. ואז הוא אמר "חבל, דווקא בקטע הכי מעניין נדפק המיקרופון" ופתאום התחיל לנגן שוב את השיר הזה, שר בדיוק את שתי השורות האלו ואז אמר "טוב, זהו"
הוא השלים את החסר בקיצור, כל הקהל צחקו. אז כמו שכתבתי ממש נהניתי, לבחור הזה יש שנינויות לא מהעולם הזה... מקווה שזה קצת יותר מפורט בשבילך, כלה