הופעה בסגולה

הופעה בסגולה

שמעתי שיש הופעה בסגולה ב14.1 אבל בפורום כתוב שהיא ב16.1 מישהו ידוע מה נכון? תודה מראש,נעמה.

רגע..

הבנתי שיש הופעה שלהם ב14.1 בפארק בפ"ת.. זה נכון? זה ממש חשוב לי ודחוף.

חחח

ראש העיר אמר לאחיינית שלו שבמקרה לומדת איתי בכיתה והיא אמרה לי שהיא מוכרת כרטיסים בשלושים ש"ח להופעה שלהם בפארק בפ"ת ב14.1 אבל גם לי משום מה זה לא נראה כל כך אמין... אבל מצד שני.. לא יודעת? אוף :( אני רוצה הופעה.. יום שישי השאיר רק טעם של עוד

../images/Emo2.gif

תגידו לי שזה נכון!

n e g l e c t

New member
הצילו

תצבטי אותי. אבל נו, זה איציק אוחיון..אל תצפו ליותר מידי. <סליחה על האחיינית.> אבל למה שאחיינית שלו תמכור כרטיסים? חח. והלו, אם זה מתברר כנכון, אני קונה ממך.P:

אני מחר הולכת לברר אם באמת יש לה

כרטיסים [ביקשתי ממנה בנתיים שני כרטיסים] ובמקום שהוא יביא אותם ביום העצמאות [נו, כי אי אפשר לסבול את דיכאון העצמאות כל שנה וגם אני לא יכולה לנסוע כל שנה לרוק העצמאות] אז הוא מביא אותם באמצע החיים, אבל גם טוב... יש מצב שמישהו מברר לי עם נעמה [האמרגנית] או משהו? \=

n e g l e c t

New member
אני גם פתחתיקואית.

<או איך שלא רושמים אתזה.> בכ"א, אם זה נכון, תחשיבי אותי בכרטיסים. ולמה את לא יכולה לנסוע כל שנה לרוק"צ?:|

זה יוצא מלא כסף \=

ת'אמת שיש לי רק שישים שקל עכשיו זמינים חחחח (שני כרטיסים) אייסי? מסנג'ר? (עדיפות למסנג'ר)

n e g l e c t

New member
ממ, בדר"כ זה 110.

אבל אם זה חשוב..אז חוסכים. ישלי אס"ק. אופ, למה כולם אוהבים מסנג'ר? אנ'לא אוהבת. 236285161.

|תחזיקו אצבעות|

יש מלא פ"תוואים שיקפצו מאושר אם זה נכון
ואמן שישנו כבר תהופעות המגעילות שיש פה כל הזמן בעצמאות, להקיא :|

n e g l e c t

New member
אמן, אמן, אמן.

למרות שנו, מה כבר יכוליות מעניין פה ביום העצמאות? כלום. לכן הולכים לרעננה, רוק"צ, וכד'ו. <אז ככה רושמתי פ"תוואים..
>

אם יהיה סינרגיה יהיה מעניין../images/Emo3.gif

ואז לא נצטרך לנדוד כמו תמיד. הוו כמה שאני מקווה!

למעלה