הופעה במעבדה 31.1

הופעה במעבדה 31.1

שלום לכולם ולמנהלת.. אנחנו נטע ועדן מעריצות גדולות של אריק ברמן. היינו בהופעה מעבדה ביום שבת והיה מדהיםםם לאחר ההופעה נכנסנו מאחורי הקלעים והצלמת צילמה אותנו איתו רצינו לשאול איך אנחנו יכולות ליצור קשר איתה על מנת שתשלח לנו את התמונות.\ נשמח אם תענו נטע ועדןן נ.ב הההופעה הייתה מושלמת ומומלצת מאודדדד

הופעה של אריק ברמן

יואאואוווואואוו הייתה הופעה הכי מדהימה בעולללם!!!! הינו בירושלים 31.1.09 אהבנו את כלללללל האלבום פשוט אלבום אדיר!! במיוחחחחחחד את "את טעם נרכש" ממקווות להיפגש שוב עם אריב מאחורי הקלעים כמו בהופעה הקודמת!! אנחנו אוהבווותתת אותו הכי שיש !!! עדן ונטע

jarule3

New member
זיהוי שיר שחרשו עליו היום בגלגלצ ...חדש

הם אמרו שזה חדש דנדש ...והם שמו אותו היום 3 פעמים ... מילים אני זוכר 2 כי לא הייתי מרוכז ......"כמו בירה..." מי שמוצא מלךך

I מ י ר ב I

New member
בגלגלצ?

אמרו היום שבתוכנית המקור ישמיעו שיר חדש בבכורה...מעניין אם זה זה.

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo207.gifמירי ואריק

מ"רייטינג" של היום. תמונות יפות,את הכותב צריך לפטר

StigmaRoll

New member
שאלה...

הייתי במופע השקה והוא הופיע עם שיר שנקרא "זה בסדר אמא" והוא לא באלבום אני מאוד אשמח אם מישהו יביא לי קישור להורדה שלו... תודה :)

Ghost93

New member
הופעה בירושלים?

האם מתוכננת עוד הופעה בירושלים? פשוט פספסתי את זאת שהייתה במעבדה ב-31/1... תודיעו לי בבקשה, שמואל.

I מ י ר ב I

New member
כרגע אין

כדאי לעקוב אחרי האתר והפורום,במידה ותהיה עוד הופעה בי-ם זה יעודכן.

RESTO

New member
אז ככה, היתי במעבדה

והיתי לפני זה בעוד כמה וכמה הופעות ושמחתי שהכניסו את אוריה חוזר הביתה ואת אם את נופלת שהוא גם עשה אותו בהופעות.... אבל אם כבר קאברים מה עם כולם הרי יודעים<?!?!!? זה שיר מעולה אז למה הוא לא עשה אותו?! חוצמזה הדיסק מעולה וההופעה היתה גם אחלה למרות שהיו כמה שירים שלא הכרתי..

למעלה