הופעה במוצ"ש - מיסדר נוכחות

אריה31

Member
מנהל
הופעה במוצ"ש - מיסדר נוכחות

מי שמגיע שיסמן
מי שמגיע עם חבר/ה שיסמן
מי שמגיע עם שני חברים שיסמן
וכך הלאה..

אריה31

Member
מנהל

מגיע עם חבר (יוסי) וידידה (נטאשה) בני גילי שלושתנו בילינו לפני חמישה שבועות באילת

bali

New member
מנהל
עוד לא קניתי כרטיס

אבל מתכננת לקנות כנראה מחר, אם עדיין יש כרטיסים. אז
בסימן שאלה.

bali

New member
מנהל
בתכל'ס זה יוצא 100 ש"ח לכרטיס

כי גם בהזמנה באינטרנט וגם בהזמנה טלפונית לוקחים 10 ש"ח דמי טיפול. נראה לי שרק אם קונים בקופה ביום ההופעה (או באים במיוחד לקופה ביום אחר) אין דמי טיפול. תכל'ס - קצת מעצבן. מילא באינטרנט, בהרבה מקומות משלמים דמי טיפול כשמזמינים באינטרנט, אבל למה לקחת דמי טיפול על הזמנה טלפונית?!

bali

New member
מנהל
איך את מתכננת להגיע, עופרית?

אשמח להצטרף אלייך מירושלים.

Francine1

New member
ההורים שלי מסיעים אותי, אבל

אני חושבת שאני לא נוסעת מירושלים אלא מקיבוץ ליד ירושלים, אני אהיה שם במשך הסופ"ש..

bali

New member
מנהל
ואם בכל זאת אתם באים מירושלים, אשמח מאד אם

תגידי לי ואולי אוכל להצטרף.

bali

New member
מנהל
/tapuzforum/images/Emo45.gif מתפקדת סופית

ואגב, כן שאלו אם אני מצטרפת לעוד אנשים ואמרתי את שמך, אריה, ורשמו אותי עם החבורה שלך בשולחן אחד.

אריה31

Member
מנהל
וואלה, מעולה

מוזר שכששאלתי לגבי שולחן, אמרו לי שזה לפי סדר הגעה, אבל טוב שזה ככה עדיין צריך לבוא כמה שיותר מוקדם כדי לתפוס שולחן במיקום טוב

bali

New member
מנהל
כמובן שכדאי להגיע כמה שיותר מוקדם

כי זה שרושמים אותנו בשולחן אחד לא אומר שהשולחן יהיה במקום טוב. רושמים חבורה ביחד, ומי שמגיע קודם יבחר שולחן קודם, כמה שיותר קרוב לבמה. זה בדיוק כמו שהיה בפעם שעברה שהיינו שם ביחד.

ady18

Well-known member
אני לא הזמנתי בטלפון

באינטרנט לאולם ואין אפשרות שם להצטרף לשולחן קיים מקווה שלא תהיה בעיה?יש מושג?

bali

New member
מנהל
לא אמורה להיות בעיה

ניכנס כחבורה ונקווה שנמלא שני שולחנות לגמרי כי אחרת יצרפו אלינו אנשים זרים (ככה זה בזאפה ירושלים לפחות, השולחנות הם לארבעה ואם יש מקום בשולחן מצרפים אנשים יחד).

למעלה