הופעה בירושלים

Funky Giraffe

New member
הופעה בירושלים

יום שני, לפי הפרסומים - "אל תוך הלילה", "רחוב הלל מאיר את העיר" הופעה של הדגים חוץ מזה שבראשון בערב גיא מר יתקלט במעבדה. שאנן, סלוצקי, שלומי ובטח עוד כל מיני חבר'ה מהדג יהיו ביום ראשון במחווה לגדול מכולם - ג'יימס בראון.

MenDelSonspirit

New member
כל העסק מתחיל מהצהריים, 4 ככה...

החל מ8 יתחילו ההופעות לא רק דג נחש ד"א. יהיו גם DRIIVE הירושלמית וN.O.NOOT יעלו גם במטרה להרים קצת פאן בעיר. רחוב הלל, יום שני. יאללה באלאגן!!

mosesg

New member
בערך שבע- שבע וחצי

אבל אני ממליץ לבוא גם להופעות לפני

Skicker

New member
לא לפי הפרסום בכל הזמן

ובאתר של ירושלים לפי מ 8 הופעות אני מקווה שאני ישיג איך ללכת לשם

זילבר2

New member
אמממ אני המתופף של N.O.NOOT

אם זה עוזר לך....חח אגב..לא נשארתי לדגים כי הייתי חייב לרוץ אבל היה מדהים..המון אנשים בקהל ואנרגיות מטורפות! מקווה שמי שהיה נהנה...

lioryifrah

New member
הייתה אחלה הופעה...

היא הייתה בין ההופעות הטובות אפילו שהיא הייתה קצרה... זה מה שהיה: 1. ג'רוזלם 2. קליפורניה 3. לזוז 4. לא פראיירים 5. הכאפה המצלצלת 6. מה שבא בא 7. מה נעשה 8. שירת הסטיקר 9. הנה אני בא

Skicker

New member
זה רק אני

או שממש היה חסר את קוסאמאמק ממש הרגשתי בחסרונו איזה בלאגן היה רק הנסיעה לירושלים טחנה אותי מעצבים כל הזמן פקקים וגם בתוך העיר בסוף הפסדתי רק את ג'רוזלם... אבל היתה ממש אחלה הופעה ליאור אתה הבנת את מה שהלך בהנה אני בא?

היה ממש טוב!

חוץ מהנה אני בא שהיה ממש מעפן אבל כל השאר היה מעולה אדיר וכיף. הייתה שם חבורה מלפני שלא הפסיקו לעשן סמים פאקינג שיט זה היה כזה מוזר.

lioryifrah

New member
לא, לא הייתי מרוכז...

קפצתי והתפרעתי עם אחד שהיה עם אח שלי בכיתה ועוד כמה חברים שלו...

למעלה