הופעה ביום...

הופעה ביום...

אני חייבת הופעה לפחות אחת.. זה מעצבן שאין הופעות ביום.. אם אני אעשה הופעה ביום זה עדיין יהיה לי כישלון חרוץ? או שיש תקווה?

DoronPr

New member
תמיד יש תקווה.

אך הדבר לא מומלץ. הופעה ביום יכולה גם להיות הצלחה ענקית, אבל היא תמיד תוכל להשפיע רעה על הלהקה. המלצתי לך, לתכנן את ההופעות רק בשעות הנכונות, ברור שאם את ממש חייבת- תנסי, אבל ההופעה לא בהכרח תצליח.

אני אקבע עוד הופעות לערב..

אין לי מה לעשות בינתיים...:( יצירת שיר- 3 שעות יש לי בקושי 200 ש"ח אפילו לא הופעה אחת 430 מעריצים. רק התחלתי את המשחק..ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו... בינתיים הם בחופשה...ויש לי נראה לי איזה 6 חזרות. מה אתה מציע לעשות?

2000 ש'"ח**

DoronPr

New member
השאיפה המרכזית שלך,

צריכה להיות המעריצים. בסיס טוב בנוי ממעריצים. לשם הצלחה בהם, עדיף לקבוע הופעות- וכמה שיותר. אני חושב שכדאי לך לצאת מחופשה(אלא אם כן האנרגיה ממש לא בשמיים), וליצור שיר. את השיר תמכרי. אם את לא מעוניינת למכור, את יכולה לחסוך אותו לאלבום- שאותו כדאי לך להוציא כשתגיעי ל4000 מעריצים. יצירת שירים היא הדרך המרכזית שלך היום, לבנות את הלהקה- כאשר אחריה, החזרות. בהצלחה.

היציאה לחופשה לא תשפיע על שעות

של יצירת שיר נכון? יש לי עוד להקה מאימייל אחר.. עם 3 שירים+אחד בדרך... יש לי רק 1000 שקל אז כדאי להוציא להם סינגלים ורינגטונים ולהוציא אותם לחזרות ואז להופעות נכון?

DoronPr

New member
סינגלים ורינגטונים,

סינגלים ורינגטונים יביאו לך מעריצים, שמאוד יתרמו לצמיחת הלהקה. 1000 שקל הם לא סכום מספק לעשיית סינגל וריגנטון. עדיף שעכשיו תעשי חזרות והופעות, ורק שתגיעי לסכום של מעל 10 אלף שקלים חדשים, תיגשי ליצירת קליפים, סינגלים, ורינגטונים. בהצלחה.

למעלה