הופעה בחמדיה

ohadbs

New member
הופעה בחמדיה

אהלנים יש למישהו קצת פרטים לגבי ההופעה בחמדיה היום? שעה? (10 לא?) מחיר? משהו? בשורות טובות bless

elknetld2kil

New member
ביקורת על ההופעה

אני ממש לא חובב רגאיי, והיום התקוה 6 הזכירו לי בדיוק למה. אל תבינו אותי לא נכון, אין לי שום דבר נגד המוזיקה שלהם. אני פשוט לא מצליח להתחבר אליה, במיוחד שהכל צפוף, חם וכל מיני ילדים בני 14 מסתובבים לי בין הרגליים. אני לא מצליח להתחבר לרגאיי, לא משנה כמה אני אנסה. בכל מקרה, לטובתם אפשר להגיד שהם הצליחו להפעיל את כל הקהל ולמלא את המקום (הייתי שם כבר בדי הרבה הופעות וזאת היתה הכי טובה מבחינת אווירה וקהל), והסולן שלהם הצליח להתגבר על הבעיות שלו בקול ולתת הופעה טובה. הם דאגו להזכיר לנו אחרי כל שיר שהדיסק שלהם יוצא בשבוע הבא וגם אמרו שהסינגל הבא שלהם הוא "לילה לבן". ודבר אחרון: השם "גאידמק" נשמע מוכר. מישהו יודע מי זה...

היי, תודה על הביקורת : )

זו הזדמנות להגיד תודה לכל מי שהיה אתמול בחמדיה, מה שאני ראיתי אתמול זה בעיקר פרצופים יפים של חבר'ה בני 20 + והיה פשוט קהל מקסים חם וכיפי, כן ירבו!! ואני שוב מזכיר לך שהדיסק יוצא בשבוע הבא ב- 17 ל חודש יום שישי ולשאלתך, גאידאמק הוא מיליארדר ממוצא רוסי שחי בישראל ומגיע לכותרות העיתונים השכם וערב בשל הבחירות שהוא עושה בנוגע למה לעשות עם הכסף שלו.. באלבום החדש שלנו יש שיר שמספר על כמה מהבחירות האלה... אני מקווה שתהנה ממנו : ) ושוב תודה עידו 6

אבל באיזה חנויות נוכל לקנות את הדיסק?

והאם הדיסק יהיה בדיוק ב17 בחנויות או שהוא יתעכב קצת?

elknetld2kil

New member
דני זית

מי שלא יודע, דני זית הוא דמות מוכרת בעמק ("דני לבמה", "דני לכלא"), ואל תתייחסו למה שהוא אמר ברצינות
חוצמזה, כמו שכבר אמרתי, למרות שאני לא מתחבר לרגאיי היתה הופעה ממש נחמדה. וכן, היו כמה אנשים בני 20+ (היו איתי גם אנשים בני 24), אבל לא הייתה הגבלת גיל ולי אישית זה קצת פוגע בהנאה.

ohadbs

New member
אני חושב

שאם היית מחובר לרגאיי קצת יותר אולי היית מרגיש אחרת

elknetld2kil

New member
ואני חושב

שאתה צודק ב100 אחוז. אני יותר בחור של רוק ומטאל, ככה שרגאיי זה לא מדבר אליי ממש.

xXx Shiraz xXx

New member
למעשה מה שמפריע לך ברגאיי

שזה תחום שאנשים מכל הגילאים מתחברים אליו, וכן - ניתן למצוא הרבה בני 14 בהופעות רגאיי. הצפיפות נובעת מקהל המעריצים העצום של התקווה ומהאנשים שיודעים להעריך מוזיקה טובה שיוצאת מכאן. לאדעת מה איתך אבל כזה מוצג ככה זה לא נשמע לי מפריע במיוחד =\ עידו!! גאידמק נכנס לאלבום? כאילו, מה אם הוא יתן בכם איזו מגה תביעה? תזהרו!!

xXx Shiraz xXx

New member
אני צריכה להזכיר לך כשי

את הבית בשיר שמספר על הלכלוך באיזה מקומון ?..........

bjben

New member
לא נראה לי שהוא יתבע אותם בגלל זה

ההפך הוא הנכון תיראי איזה יחסי ציבור הם עושים לו

ohadbs

New member
באם בידי באנג

היה נחמד מאוד אתמול. הגענו די מאוחר (בכל זאת, צפת) ושמחנו לגלות שלא התחילה ההופעה. ויבז חמים כרגיל! הקהל היה נחמד מאוד, נסחפו עם עומרי וקפצו בלי סוף. והשיעור ריקוד היה בול! היתם צריכים לתת להם גם קצת דוטי ויין:) הגיעו הזמן שיתחילו גם לרקוד פה דאנסהול ולא רק ישמעו :) (ואני בכלל בא מהרוטס). original jamicain style & fashan fi real! בקיצור, כבוד גדול כרגיל התקווה6.

xXx Shiraz xXx

New member
נההה, קשה לי לדמיין ישראליות רוקדות

דאטי וויין, אבל אני יודעת שאכן יש מתערטלות כאלה פה בארצנו =]

ohadbs

New member
דווקא יצא לי

לראות כמה מענטזות בג'אמייקיאן סטייל ואפילו לא רע :)

אני זוכר שהיה איזה דיבור

שאף אחת במדינה הזאת לא יודעת תדאטי ווין.. זה היה אחרי לוקי די נראה לי. אני אשמח לראות אחת עושה את זה

3 חברות מהרגאיי..

מתכננות להקים להקה חחחחחחחח של רקדניות דאטי ווין
מעניין איך זה יצא..

למעלה