הופעה בזאפה

שני130

New member
הופעה בזאפה

אני מעוניינת להפתיע את חבר שלי לכבוד יום הולדתו וללכת למופע של פוליקר בזאפה ב 23 לחודש. איך המקום? הבנתי שמדובר בישיבה לא מאורגנת - במובן של הקודם -זוכה. בנוסף, ידוע לכם איפה הוא מופיע חוץ מהזאפה?

illani

New member
אכן כך. ישיבה סביב שולחנות או ליד הבר

לפי סדר הגעה. כרגע מופיע רק בזאפה. בקיץ בטח יופיע במקומות נוספים וגדולים יותר. תהנו ומזל טוב

ספי סול

New member
היום יוצא הדיסק החדש של פוליקר!!היום!!!!!!!!!

ביום הזה ממש.......... אחלה מתנה לחג...לא? חחחחחחחחחחחח צוחק איתכם, תצטרכו לחשוב על מתנה אחרת לקנות לחג הזה כי לא נראה לי שזה ייצא לפסח השנה כפי שהבטיחו לנו...................... הציפיה לדסיק הזה כבר שיגעה אותי וגם כלום לא קורה פה אז מקווה שהדלקתי אותכם קצת, וגם אנשים נעלמו לי איפה כולם?????????????? וחבר'ה תיגעו לא צריך לרוץ לחנויות הדיסקים............................ הדיסק לא יוצא היום וחבל.................

ענתי44

New member
../images/Emo10.gif

כבר שמחתי כל כך.... קיבלתי היום מתנה לחג ממקום העבודה ( וואו עדיין מתרגשת לומר מקום עבודה ) וחשבתי לנעול לאמא נעליים ולעשות מירוץ עם כסא הגלגלים שלה ישר לקניון לחנות מוסיקה לקנות.... אוי ספי איזו אכזבה!!!

illani

New member
ענתיייי ../images/Emo13.gif

יש שיפור מה במצב הרוח שלך ? אם זה כך - זה נחמד ביותר. והאם זכור לי נכון שמתישהוא בקרוב יום הולדתך?

ענתי44

New member
כן אני מתאוששת

מתגעגעת אליו בטירוף אבל מתפללת שיצליח בחייו החדשים ומי יודע... אולי יש סיכוי אחד למיליון איזה אושר מתגנב אל החלון.... גם אצלי. וכן בקרוב יש לי יום הולדת אחרי ליזי ואפרופו רומאו נאחת ליזי מה את אומרת על ביתר שמשון תל אביב?

ענתייייי התגעגעתי

המשפט שכתבת אילנה בהחלט יכולה להזדהות איתו אני חושבת יותר מכולנו. וביתר שמשון תל אביב שיחקו אותה התבאסתי בשבילהם נקווה שנתניה תעלה איזה משחק מעפן עד עכשיו. תרגישי טוב והרבה בריאות.

ענתי44

New member
קיבלנו גמר טוב

ואני דווקא רציתי את ביתר ( עם הסימפטיה לרובן) לחיות שנה וחצי באותה מיטה עם " ערס ביתרי" ( ככה כתב לי במכתב אהבה) עשו את שלהם. ליזי ואילנה תודה על העידוד שלכן הוא חיזק וריגש אותי מאוד. מקווה שבהופעה הבאה ייצא לנו להפגש.

למעלה