הופעה באוני' חיפה! ראיתם את זה?
ג גוזלה New member 7/2/10 #2 יאא!!!! כל כך שם!!! - - [וגם, יש אחרי זה עמיר לב ושלומי שבן ] מי עוד מתכנן לבוא?
C chen1litvak New member 7/2/10 #4 אחלה דרך לגלות שאחותי פרשה מהלימודים!! ס'עמק אבל עדיין בא לי לבוא טרמפ חזור למרכז? מישהי?
B blackwish New member 7/2/10 #6 כתוב במודעה מחירים, טלפון, אימיל. יצרתי איתה קשר במייל והיא אמרה להתקשר לכאן- 04-8249167 (פנימי – 3167), אפשר להזמין רק דרך אשראי
כתוב במודעה מחירים, טלפון, אימיל. יצרתי איתה קשר במייל והיא אמרה להתקשר לכאן- 04-8249167 (פנימי – 3167), אפשר להזמין רק דרך אשראי
ט טלית נודדת New member 8/2/10 #7 חיכו שאני אסיים ללמוד שם? ../images/Emo6.gif (למעשה חיכו שניים וחצי) בכל מקרה, באסה. למחרת על הבוקר יש לי סריקה מוחית אז אין מצב שזה יצליח (אלא אם ההורים ידרשו ביקור ואז זה יתאים גם יתאים).
חיכו שאני אסיים ללמוד שם? ../images/Emo6.gif (למעשה חיכו שניים וחצי) בכל מקרה, באסה. למחרת על הבוקר יש לי סריקה מוחית אז אין מצב שזה יצליח (אלא אם ההורים ידרשו ביקור ואז זה יתאים גם יתאים).
נ נעה של ה י ם New member 8/2/10 #8 יש לי ניחוש פרוע בהתאם לתזמון המהמם שלה, רעות בדיוק בירושלים ביום הזה