הופעה אמפי שוני

הופעה אמפי שוני

ציפיתי שמישהו יפתח שרשור..אבל לא נורא....

היה כל כך יפה ומיוחד.....הביצועים עם מתי היו נדירים ומצחיקים...
מבטיח שאביא קישורים לכל הביצועים....

לא אחפור הרבה..אבל אספר כמה דברים מצחיקים שהיו (שאף ראיתי בגלל שישבתי משורה ראשונה :p)

* כל ההופעה היו שלושה צלמים שצילמו את ההופעה,ולי אישית הפריעו...חח,באיזה שלב,אחד הצלמים הלכו..אז קרן אמרה,לאיפה אתה הולך? הוא בתגובה,אני אוהב אותך.אז היא,נוו אז לאיפה?! והוא ענה,:"יש לי דייט" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרן נקרעה...ואמרה לו בהצלחה...זה היה ממש מצחיק.

* היה איזה שיר שקרן התענגה מאבנר...וניסתה להישען על הפסנתר...לא הצליח לה,והמסכנה כמעת ומעדה,שהבינה שזה רעיון לא טוב נבהלה..אני וורד נקרענו....זה היה מצחיק

* הנה לפניכם כל נתמונות הדי מוצלחות...

https://www.facebook.com/shay.keren.5/media_set?set=a.10201531319057142.1073741833.1001895025&type=1

veredmp

New member
ועוד דבר קטן...

כשהצלם אמר לה שהוא הולך לדייט היא התרעמה ושאלה למה הוא לא הביא אותה להופעה

היתה הופעה ממש טובה. ביצועים מעולים לכל השירים. קרן טפרברג פשוט מלכה. כל פעם שאני רואה אותה, אני אוהבת אותה יותר.
קצת התבאסתי שקרן ומתי שרו לא שרו יחד שום שיר שלה. אני מבינה שהיא רצתה לתת לו את הכבוד והיה לה מגניב לשיר שירים שלו, אבל אני אוהבת באירוחים שהמתארח גם שר שיר של המארח

מי שהולך היום, תהנו מלא!

נכון! לא חשבתי על זה....חבל שלא שרו איזה שיר

שלה..אבל מה כבר יכלו לשיר ביחד...

בכל אופן לא הוספתי שבשל האירוח של מתי,קרן הורידה שני שירים מהליינאפ

רצה הביתה ורק שתבואי..חייב להודות שהם לא ממש היו לי חסרים

veredmp

New member
מה כבר יכלו לשיר ביחד?!?!?!?

אתה צודק, לקרן אין בכלל שירים, קשה למצוא שיר פנוי שאפשר לשיר בהופעה

התכוונתי איזה שיר מתי עצמו היה יכול לשיר,אני

חושב שבשביל זה הוא עצמו היה צריך ללמוד שיר שלה....וקרן לפי דעתי כל השירים ששרה איתו,היא יודעת ומכירה בעל פה....ואת זה אי אפשר לאמר על מתי.שהוא מכיר שירים שלה בעל פה.

veredmp

New member
זה אפשר להגיד על כל אירוח

זמר שמתארח צריך קצת ללמוד. מה הבעיה? מתי כספי מאוד מוכשר. אני בטוחה שהוא היה מסוגל לשבת וללמוד לשיר שיר אחד. הכי גרוע, היו שמים לו את המילים על הרצפה והוא היה נעזר אם היה צריך.

ועוד דבר קטנטן ששכחתי לציין,קרן התערמה

על כך שהעוברית שוקלת רק כמה גרמים,והיא עצמה עלתה 10 קילו..

חייב להודות שקרן עדיין נראצ ממש מצוין לאישה שביהריון ממש ממחצית הדרך...היא ניראת פשוט טוב..הרגליים שלה היו ממש דקיקות וחתיכות....בכלל הרגליים של קרן הן משהו בפניי עצמו (האממ זה שעשה לה מאסג' לפני איזה שנתיים,או יותר..) חחחחחחחחחחח

I מ י ר ב I

New member
הופעה מקסימה ונהדרת

ראו איך שקרן התרגשה ממתי,היה אירוח מיוחד ומכובד של 5 שירים כולל שיר של מתי עם ביתו סו-יאן.
נכון שירדו 2 שירים מהליינאפ אבל בכל זאת זה לא הזיק להופעה והיא היתה בדיוק זמן כמו שצריך.
חייבת לציין גם את אסף רוט שהוא אמן על כמה כלים ועושה את ההופעה ליותר מגוונת,כמו במבול עם הסקסופון שעושה את הביצוע לתענוג.
מי היה מאמין כ'כ יפה ותיאטרלי.אהבתי!

זהו,מסתמן שזו חצוצרה ולא סקסופון.אלא עם קרן

טעתה.

ויש גם עוד דבר מצחיק,בשיר של "אורח בעולם" אבנר שכח כמה מילים,וקרן רצתה פשוט להרוגג אותוו..אני מניח שהיא לקחה את זה בקול,אבל אבנר ממש נלחץ.....וקרן ביציאה:"לא נורא,אני אפטר אותך"

YosiKdsh

New member
סיכום קצרצר שלי!

הייתה הופעה מיוחדת ואיכותית עם ביצועים מעולים של קרן.. הריון עושה לה ממש טוב לקול חח אני מת על מתי כספי הוא יוצר מוכשר בטירוף ונהניתי מכל שנייה בהופעה! אני לא מוצא שום דבר להתלונן עליו או להתעכב.. כל ההופעה הייתה מיוחדת וחד פעמית! הייתי עם אנשים שאני אוהב וההופעה הגיעה בדיוק בזמן אחרי תקופה ארוכה ללא הופעות. כיף כיף כיף!

I מ י ר ב I

New member
ההופעה בהיכל הרליה

היתה הופעה מהממת,אפשר להגיד שיותר נהנתי בה מאשר שוני.
בועז היה מקסים וסופר מרגש.
שרו ביחד את לשיר איתה ובועז לבד שר את לתת,שאני 'שונאת' את השיר הזה אבל היה ככ מרגש ועוד שיר ששכחתי את שמו....
שאר הפלייליסט היה דומה,הוסיפה את רק שתבואי.
גם פה קרן היתה פעילה על הבמה,קפצה ורקדה והורידה נעליים.
הקהל היה יותר זורם במשך ההופעה והיו ים מחיאות כפיים,בסוף כל האלם קם וזה היה ממש יפה.

למעלה