הופעה או שתיים...

double M

New member
הופעה או שתיים...

הופעה של חלוצי החלל ב-17.10 בחוות החיות, קרית טבעון. בשבועיים הקרובים אין הופעות של מוקי אבל בחודש הקרוב תתקיים הופעה חגיגית לכבוד תקליט הזהב ולכבוד "כל התארים המוזרים האלה" שמוקי קיבל. יהיו הרבה אורחים, שירים חדשים ויהיה מצויין. זה כנראה יהיה במועדון הדום. לא בטוח.

double M

New member
תוכניות שקשורות לשבק בימים הקרובים.

ביום ראשון, בערוץ 11, בשעה 21:30ישודר הפרק האחרון של "סוף עונת התפוזים" שיעסוק ברוקסן. גם שב"ק יהיו שם אם אני לא טועה. ביום שלישי באותו ערוץ בשעה 23:00 תשודר התוכנית "תוצרת הארץ", חלוצי החלל ייתארחו.

א.א.אפל

New member
הסדרה היא

סדרה תיעודית על הרוק הישראלי, שמתעדת ומנתחת את האירועים הבולטים והמשפיעים ברוק הישראלי.

א.א.אפל

New member
את הפרק המדובר לא ראיתי

אבל מהיכרות עם הסידרה, יהיו הקלטות מהופעות ואולי ראיונות.

א.א.אפל

New member
הופעה בנס-ציונה?

שמעתי שמתוכננת הופעה ב-26 בנס-ציונה. אנא הכחישו או הוסיפו פרטים לפי הצורך

אין שום פרטים...../images/Emo20.gif

לפחות זה המצב בפורום ובאתר של שבק מיוזיק...בטח היו יותר פרטים אחרי שמוק יחזור...בנתיים...סבלנות...

נ-כ-ו-ן!!!

יש הופעה בהום-טאון שלי, נס-ציונה!!! ב26.10, לא יודע איזו שעה אבל אני מברר מחר, מחיר כניסה 40 שקל (בקופה 60) זה בבמה מול החטיבות/אשכולות פיס. מה, אני לא הנס-ציוני היחיד פה? בוף

double M

New member
תגיד סמוראי....

איזה קווים מגיעים מת"א לנסציונה בכלל? כמה זמן נסיעה זה מת"א?

תראה...

בגדול, קו 201 הוא הקו שאי נוסע איתו מנס-ציונה לTACT (תל אביב סיטי, אגב) אבל אני לא יודע אם שווה לכם להגיע... זה מתחיל ב19:30, יש הופעה של איזה סטאנדאפיסט שלא שמעתי עליו בחיים (ואני מכיר הרבה), ואחרי זה יש די.ג´יי שבטח ישים מוזיקה אלקטרונית, אז אני לא יודע כמה זמן תהיה ההופעה. אבל אם בא לכם לבוא לבקר, אז בכיף.

PooDel

New member
בוף´ניק חברי האידיוט

אדיוט שכמוך זה מה שיש לי לומר לך אני טוען בהמקום יהיה מפוצץ בערסים ואוהבי מוקי של הרגע מעריצים wanna be´s PooDel זה שמי וכלבלבנות היא תפקידי וKיבץ זה דבר ט-ע-י-ם!!!!!!!!!!!!!

סליידר

New member
אכן...

גנב חתימות..

למעלה