הופה קסם. זיוי [שלום בניי היקרים]
ז זיוי בת New member 19/3/02 #9 זה מה שאני מחפשת בבנים. את דעתם הקלה ואת גרבם הסרוחה ונעליהם השרוכות הכסף למונית הביתה, עלי. זיוי [הלכות הרמב"ם, מסכת כ"ג]
זה מה שאני מחפשת בבנים. את דעתם הקלה ואת גרבם הסרוחה ונעליהם השרוכות הכסף למונית הביתה, עלי. זיוי [הלכות הרמב"ם, מסכת כ"ג]
ג גינגית1. New member 19/3/02 #8 בשר תותחים איכסה לא אוהבת בשר ותותחים זה לא טעים אמרו את זה קודם לפני לא משנה
ג גינגית1. New member 19/3/02 #11 מורל ממש גבוה אם אתה חתול אז תביא תמונה ואם לא אז אתה סתם מתחזה לחתול זה שתדע. ג´ינג´ה1. מעולפת על חתולים
מורל ממש גבוה אם אתה חתול אז תביא תמונה ואם לא אז אתה סתם מתחזה לחתול זה שתדע. ג´ינג´ה1. מעולפת על חתולים
ז זיוי בת New member 19/3/02 #12 מכתב לך, שולחת, אמא. ייתנו לי גם להיכנס לבסיס בשבת להתייחד איתך? שתיים_שלוש, הקשב! זיוי [כל הכבוד לצד"ל]
מכתב לך, שולחת, אמא. ייתנו לי גם להיכנס לבסיס בשבת להתייחד איתך? שתיים_שלוש, הקשב! זיוי [כל הכבוד לצד"ל]
ג גינגית1. New member 19/3/02 #13 חייל שחור מכה חייל לבן... זיוי אסור להכנס לבסיס סודי סוד מוחלט בהחלט חסמבה חסמבה חסמבה תמר מתגעגעת לירון
חייל שחור מכה חייל לבן... זיוי אסור להכנס לבסיס סודי סוד מוחלט בהחלט חסמבה חסמבה חסמבה תמר מתגעגעת לירון
ג גינגית1. New member 19/3/02 #15 מנשה מנשה התימני אל תשכחי אותו צעד תימני כבר אמרנו? אני נוקטת בצעד תימני רגל קדימה קפיצה קלילה ורבע סיבוב רגל אחורה מנשה ניחשתי שמתת מה לעשות, לא היה לי את הספר שבו סיפרו איך מתת אלימלך זורקין המניאק! ירוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!
מנשה מנשה התימני אל תשכחי אותו צעד תימני כבר אמרנו? אני נוקטת בצעד תימני רגל קדימה קפיצה קלילה ורבע סיבוב רגל אחורה מנשה ניחשתי שמתת מה לעשות, לא היה לי את הספר שבו סיפרו איך מתת אלימלך זורקין המניאק! ירוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!
ז זיוי בת New member 19/3/02 #16 ג´ינג´ית בואי לכאן, חיילת! את מרותקת השבת. תרקדי כל הדרך לשלישות. זיוי [רס"ר אמנון]
ג גינגית1. New member 19/3/02 #17 רס"ר וייס לך תזדיין מחכה לנו בשער של הבסיס אם את לא על אלף על לא יוצאת פחחחחחחחחחחח מניאק
ז זיוי בת New member 19/3/02 #19 מה להגיד? אצלי זה רק בפקודות: רס"ר וייס: 30 שניות ולא היית כאן. ברור? זיוי [זמנים חדשים]
ג גינגית1. New member 19/3/02 #20 איזה כיף עכשיו כבר לא מעונן טוב שהוא עף הוייס הזה עשרים שנה ישב לי בשער בודק אם אני על אלף! גראסייס זיוי גראסייס מוצ´ו גראסייס
איזה כיף עכשיו כבר לא מעונן טוב שהוא עף הוייס הזה עשרים שנה ישב לי בשער בודק אם אני על אלף! גראסייס זיוי גראסייס מוצ´ו גראסייס