הופה! נעים כאן למעלה. זיוי [מחשבות של שרביט חדש]
א א י ל ה New member 19/5/02 #4 משתתפת במחשבות על מה אפשר לעשות עם הדילדוג לרשויות המס. אוחחחחח... ושוב, אוחחחחחח... א י ל ה אחרי שיחה עם הרו"ח
משתתפת במחשבות על מה אפשר לעשות עם הדילדוג לרשויות המס. אוחחחחח... ושוב, אוחחחחחח... א י ל ה אחרי שיחה עם הרו"ח
א א י ל ה New member 19/5/02 #7 רו"ח וצלצולים זה כל המטבעות שעוברות ממני אליהם. כול כלב ביג´י יומו. א י ל ה ערבית שפה ג´וסית
פ פנטול New member 19/5/02 #15 רו"(ו)ח לי כלבלב הו ביג´י בם בם אני עשיר יותר ולך מקסימום יהיו מחשבות על דילדו(ג)ים רו"ח אחרי שיחה עם אילה
רו"(ו)ח לי כלבלב הו ביג´י בם בם אני עשיר יותר ולך מקסימום יהיו מחשבות על דילדו(ג)ים רו"ח אחרי שיחה עם אילה
ה המתחילן מהמלין New member 19/5/02 #6 אולי תרדי שם טררררר בום, אולי תרדי אלינו שם טררררר בום, כי פה הרחק מן השחקים אולי נמוך אך לא נופלים טרררררררר בום.
אולי תרדי שם טררררר בום, אולי תרדי אלינו שם טררררר בום, כי פה הרחק מן השחקים אולי נמוך אך לא נופלים טרררררררר בום.
ז זיוי בת New member 19/5/02 #10 עוד לא. אתה רוצה להעליב אותי? זיוי [עוד עוד, כן, כן, יותר עמוק, יותר מהר, יותר חזק] מה, אתה הולך?