הופה סטופה !

Neta558

New member
הופה סטופה !

מה דעתכם על התשדירים החדשים של גלגל"צ לזהירות בדרכים? האם יש בהם בכלל תועלת? אתם חושבים שהם באמת מצליחים לשנות הרגלים ישנים של חציה לא בטוחה של הכביש בין מכוניות, בלי מעבר חציה, כשמסתכלים רק ימינה, בחושך בבגדים שחורים? מה יותר משפיע, תשדירים אלה או התשדירים המאיימים נוסח - "אמא לא תחזור יותר, היא נדרסה במעבר החציה" ? שי, האם אתה קורא שוב להחרמת גלגל"צ?

חזיר בר

New member
באמת

שלום נטע,זה דקל. (אל תשאלי בקשר לכינוי,סיפור ארוך,לא מעניין). בפעם הראשונה ששמעתי את השתדיר הזה,חשבתי לעצמי,משרד התחבורה עשו זאת שוב,בדיוק שחשבת שהם קבעו שיא שאי אפשר לשבור אותו בדבליות הם באים ועושים משהו שמדהים אפילו את עצמם. ילד עם חבר דמיוני שאומר לו להגיד הופה סטופה? האפקטיביות של התשדירים האלו היא כמעט אפסית לדעתי,לא עדיף לקחת את הכסף הזה ולהשקיע אותו באכיפה יותר יעילה של החוקים הקיימים?

^Meri^

New member
לא שמעתי את התשדירים החדשים..

אני באמת מנסה להשרות על עצמי מצב של בועה כמה שאפשר לפני פולין, כדי שזה כל מה שיהיה עליי שם, שזה כולל את ניתוק הרדיו והטלויזיה, אולם את התשדירים הקודמים בהחלט שמעתי ואני חושבת שהם מזעזעים, חסרי יכולת השפעה מלבד הכנסה לפאניקה... הידעתם שאת התשדירים הללו מנעו משידור בטלויזיה לפני 24? או 22 אני לא בטוחה... זה בגלל שמראים שם סבא נדרס ואומרים, סבא לא יחזור.. מלבב למדי... כן, זה ענין קשה, ואני במאת חושבת שהכי פאטתי בעולם למות בכביש, אבל הטראומה שזה יצור ליד לא תשפיע על אופן נהיגתו בכביש לכשיגדל אלא על חוסר רצונו לצאת לשחק ברחוב! אוף...מדינה מטומטמת...:)

למעלה