הופה היי

eyal z

New member
הופה היי

נכון שהופה היי היתה סדרה גדולה בזמנו? מישהו פה חוץ ממני עוד זוכר את מילות השיר המפורסם?

gingit1

New member
הופה היי

זוכרת גם זוכרת ולו רק בגלל שיגאל בשן הופיע שם. אני לקחתי את הילדים שלי לכל ההופעות שלהם שהיו בצפון רק כדי שאני אוכל לראות אותו, חתיכת נוסטלגיה אני חולה עליו כבר יותר מ 30 שנה מאז הפעם הראשונה שהופיע על הבמה בהיותו בן 17.

יגאל בשן

הופיע בחיפה לפני שבוע וחצי בערב של אפי נצר. הוא כמעט ולא השתנה וגם לא הרפרטואר.

gingit1

New member
יגאל בשן

משביח עם הזמן, רק עושה לו טוב ואני שמחה שהוא לא מנסה לחדש רפרטואר וללכת מול כל הזבל ששומעים היום ברדיו. לפני כשבועיים בגלגלצ היה דו קרב בין יגאל בשן לאושיק לוי וכמובן הוא ניצח, ואיזה שירים השמיעו סיון, קפה אצל ברטה וכמובן הופה היי. אגב מישהוא זוכר את השיר הראשון שלו מלפני הגיוס ללהקת פיקוד צפון?

עיניים

New member
את מתכוונת

ל-"אין לי יותר מה לומר"? או ל-"ערי הגדה"? ו,,,, רגע,,,, עם כל הכבוד לזמר האהוב המיתולוגי , לאיזה "ז-ב-ל" ששומעים היום ברדיו את בדיוק מתכוונת????

gingit1

New member
ערי הגדה

זה השיר הראשון שלו. לא משהו ספציפי פשוט כל היום וכל יום הרפרטואר שמשמיעים בכל התחנות הוא כל כך אותו הדבר, לפחות 10 פעמים ביום דרכנו, להציל אותך שלמה ארצי, והלועזיים בכלל יחבל פשוט להדליק רדיו, אפילו גלגלצ כבר לא מה שהיה.

עיניים

New member
נסי לפעמים

את רשת ג´. את עלולה להיות פתאום מופתעת,,,, וזה שמשמיעים את שלמה ארצי, (יחסי ציבור מצויינים), ויהודה פוליקר, ומתי כספי, ויהודית רביץ - לא מוריד מערכם כאמנים מהשורה הראשונה, לא כל שכן הופך אותם ל"זבל",,,, אוףףףףףףף, פגעת לי בציפור שבתוך הנפש,,,

שקדי

New member
מה שיותר שלמה ארצי......

יותר טוב לישראל......לי לפחות.......
ובכלל........ מי שקצת טורח ועושה בדיקת שידורים יכול למצוא כמעט בכל שעה משהו לטעמו.....אמרתי כמעט אפילו בערוץ 7 יש כמה תכניות לטעמי מכחיש מראש שאמרתי זאת.....

שקדי

New member
ואני..........

שנמצא עכשיו הרבה בדרכים שומע את ורדה רזיאל ז´קונט זה שאחד מבעליה כתב ספר נחמד בשם מבוא לאהבה שנותנת תשובות אינסטנט לכל מצב וענין בחיים....... לא רע......עד משעמם.............אבל הזמן עובר

eyal z

New member
יגאל בשן זמר גדול,ושאלה לג´ינג´ית:)

יש לך במקרה אי סי קיו? האי סי קיו שלי הוא 15409272 אני אשמח לצרץ אותך לרשימה :) אגב.. כשאמרת שהיית לוקחת את הילדים שלך להופעות שלהם בצפון זה היה בהרכב הישן או החדש של הופה היי?

gingit1

New member
תשובה לאייל

לא אין לי ICQ אתה יכול לשלוח לי מסרים בפורום, יצא לי לראות את ההופעות בשני ההרכבים שכמובן המוצלח יותר היה הראשון עם עוזי ויוני ולילוש כמובן.אבל ביננו אני הלכתי רק בשביל יגאל בשן

eyal z

New member
את זוכרת פרקים מההרכב הישן?

כמובן שהישן היה יותר מוצלח פי אלף מאז גיל אפס אני אוהב אותם יש לי ספר שלהם ועוד הרבה.. בכל מקרה את זוכרת פרקים מהתקופה עם ציפי?

gingit1

New member
ציפי

זוכרת גם זוכרת, אפילו קניתי לבן שלי את הספר שלהם כשהיה קטן, כמובן בגלל התמונות היפות של יגאל, אבל ציפי בהחלט תרמה לצחוקים. ציפי שביט לדעתי הגדולה מכולם, לא נס ליחה וכל הופעה שלה אני צוחקת עד דמעות.

גל-עמית

New member
ציפי.....

את ציפי שביט - פגשתי/ראיתי לראשונה בתחילת 1968, על גדות תעלת סואץ, ליד "פורט-תוואפיק" ("הכפר" - למי שזוכר....). היא הייתה חברה בלהקת פיקוד דרום, שהגיעו לבדר אותנו קצת וגם לנוח מהנסיעות המתישות בסיני החדשה.......(אז עוד אפשר היה, זה היה בפרק הזמן הקצר שלפני מלחמת ההתשה....). הבחורה הגזעית הזו, לא עשתה חשבון (כבר אז...ואולי גם לפני..), התקלפה מהמדים ונכנסה עם לבניה לרחוץ במים כשהחיילים המצרים מוחאים כף בעידוד, והחבר´ה שלנו - בהלם! כבר אז היא הייתה חיילת "עגלגלה"...... כשבקרה אותנו בעמדות שלנו (...טרם היות מוצבים, מעוזים..) העירה שמסריח אצלנו יותר מאשר מתחת לחזייה שלה......

עיניים

New member
ציפי - ונוסטלגיה עצובה

בת יחידה הייתי בשכונת מגורי בילדותי. שישה בתים פרטיים בין הפרדסים, ולכל השכנים - בנים בלבד. בבית שעמד בסיבוב, גרה משפחה עם שלושה בנים. הבן האמצעי, מושיק, היה גדול ממני בשנתיים. שיחקנו ביחד בכל משחקי הילדות שהזכרנו כבר לא פעם, טיפסנו על העצים, היינו טרזן וג´ין. ילד פיקח, חכם, שנון ותחמן,,,. אביו של מושיק, שהיה עיתונאי בעיתון "דבר", נהג לרכב על אופניו ישנים, ובעזרת אטב כביסה היה מהדק את קצה מכנסיו כדי שלא ייתפסו בשרשרת. כאשר היה מושיק רואה את דמותו של אביו בקצה השביל, היה עוזב את המשחקים, ורץ הביתה - לשיעורים,,,, לימים, מצאתי בתיבת הדואר שלי, הזמנה לחתונה: מושיק מתחתן. ומי הכלה? אכן, ציפי שביט. כל המי ומי של הימים ההם היו שם. היה שמח, עליז, זמרים עלו לבמה והקדישו שירים לזוג הצעיר. הם חיו כזוג יונים. האהבה פרחה שם בקן ההוא, עד ליום בה נתגלתה מחלתו. מושיק חלה בלאוקמיה. ציפי - לא עזבה אותו לרגע. לקחה אותו לארה"ב לטובי המומחים בעולם,ולא עזבה את מיטתו. הוא אהב אותה אהבת אמת, שאב ממנה את כוחותיו האחרונים, אך המחלה - ניצחה. כשנה וחצי לאחר מותו נישאה לאבישי.

gingit1

New member
ציפי... סואץ

אז בטח אתה זוכר את ההצגה "דבר מצחיק קרה לי בדרך לסואץ", ציפי שיחקה שם וגם דבורה דותן - מי זוכר? אני ראיתי את ההצגה לא זוכרת באיזה שנה 68 או 69 באמפי של הפרק הלאומי בר"ג.

גל-עמית

New member
ודאי שראיתי...בחיפה....

זה היה באותה תקופה בה חברי המחזור של ששת הימים בלהקות השונות-השתחררו מהשירות.... הוקומו גם: "להקת פיקוד דיזנגוף", "שלישיית לא איכפת להם","צמד דרום", "צמד רעים" ועוד. והיו גם הפקות שבתפקידים הראשיים - יוצאים טריים של להקות צבאיות.

היא כנראה באמת שביט מיספר 1

למרות שכמה שנים לפניה - קצת לפני הבחירות - כבר הראה בן גוריון, במסגרת קמפיין הבחירות שלו, לבוחרי המדינה את השביט 2. 10 באוקטובר 1960: החבר בן גוריון, על ידו החבר הבלתי-נלאה שמעון - ועל יד שניהם - גם המופז של אז: צ´רה - הלא הוא רב אלוף צבי צור.

למעלה