הופה הופה!!

Gutterball

New member
הופה הופה!!

ראיתי באתר של אופוס שתרגמו את ההמשך ל"מורשת" - "לילה נטול כוכבים"! בשעה, טובה, סוף סוף! חוץ מזה הם גם תרגמו ספר מרייבנלופט, "עפרד הערפילים" [האם אתה תרגמת אותו, סטראד...?]. בכל מקרה, האם זה ספר טוב ושווה-קנייה?

strahd

New member
אכן, מזל טוב

ערפד הערפילים הוא הוצאה מחודשת של ספר שתורגם לפני קרוב ל-15 שנה, כך שלא יכולתי לתרגם אותו, אבל עברתי עליו לקראת ההוצאה המחודשת.

strahd

New member
אני אישית

מאוד אהבתי אותו. זה ספר מהילדות שלי, וכמו שיש אנשים שגדלו עם הארי פוטר, אני גדלתי עם רייבנלופט. הספר הראשון של רייבנלופט הוא אחד מהגדולים, והוא מציג את הערפד האהוב מכולם, הלא הוא... סטראד.

Gutterball

New member
תודה על התשובות

חיזקת אותי לקנות את שניהם יחד. ד"א, יש עוד איזה פרטים שאתה רשאי לשחרר בנוגע לספרים שאתה מתרגם...?

MxIxAx

New member
המשך לטרילוגיית מורשת האלף האפל?

לא יצא כבר? אני שמעתי שיצא הכל בעברית

strahd

New member
כעת יצא רק הספר השני שלו

סדרת מורשת האלף האפל מורכבת מארבעה ספרים, שרק יוצא השני ממנה. מה ששמעת לא היה נכון.

python 4

New member
ערפד הערפילים יצא מחדש?../images/Emo12.gif

זה יותר שוס מלהקת מטאל פינית ששרים רוה"ד! אחד הספרים הכי טובים ש- TSR הוציאה, ואחד הספרים האהובים עלי אי פעם!!

MxIxAx

New member
אולי.....

להקה אוסטרית ששרה שר הטבעות, והמכיר מכיר!

MxIxAx

New member
אז ככה..................

summoning - אוסטריה blind guardian - גרמניה ונכנס כרגע ללינק שלך בליינד גרדיאן זה פוסי מטאל משובח סאמונינג זה בלאק-אינדסטריאל- חידוש חדש ומחודש מלא סימפולים ואטמוספירה משובחת, דיסקוגרפיה מומלצת

MxIxAx

New member
ויוה סאמונינג סוסייאטי

כן אני פאנק אני מזומן לדבר על סאמונינג וזה

MxIxAx

New member
כן, אבל כבוד הלהקה במקומו מונח,

אפילו שהם חלשים ברקע האינטלקטואל-פילוסופי-רובד מוזיקה עומק וחשיבות, אני ממש נהנה לשמוע אותם

Wing Chan

New member
הלו

אני מוחה הקשר בין סאמונינג לאידיסטריאל הוא קלוש.

MxIxAx

New member
אני קולט ממך רוח צפונית

גם רונוות בתמונה, גם בלאק מטאל....

למעלה