הופה הופה חדשה [=

natalie182

New member
הופה הופה חדשה [=

אז אני נאטלי בת 16 מראשון ונחמד לראות שיש פורום בלינקקק [= אשקרה נרשמתי איזה שעה עכשיו (אימייל פגר) כדי להצטרף אז ריספקט !! אניווי היתי השנה בהופעה האחרונה של בלינק (ת.נ.צ.ב.ה) עזבו את זה שזה היה היום הכייי מושלם בחיים שלי !!!! ושזה כל כך רוקן לי את החשבון בנק... אבל היתה שם להקת חימום שממש אהבתי ורק עכשיו נזכרתי להתעניין מי הם... אז מישו יודע?

RoY Circa182

New member
קודם כול...

נאטלי שיהיה לך ברוכה הבאה אה אה אה אני רועי בן 17 וכאלה חחחח באמת מקווה שתשארי איתנו :) ונעשה חיים משוגעים ו....משמח לשמוע שהיית בהופעה שלהם ד"א :) הלוואי גם אנחנו...היינו יכולים....אבלל לא כולם גרים בראשון :) חח בכול אופן לי אין שמץ של מושג מי היו הלהקת חימום אבל מה שחשוב שאת פה איתנו :) ברוך הבאה (שוב!)

Satla ruleS

New member
ברווווכה הבאה =]]

אני עדי, בת 14, ת"א. תהני פה!! ותישארי פה
אוחח..גמאני רוצה הופעה של בלינק
גמאני צילמת תמונות? משו? יש מצב שאם כן-תעלי את זה לפורום? אה בעצם אי אפשר להעלות תמונות =| אז אולי תעלי את זה לאתר של איכסון תמונות ושימי קישור?
לפעמים אני מדברת יותר מדיי

hen 182

New member
חעחע.... באיזה הופעה היית?!

חחח, אם את אומרת לי בוומבלי ,ה6 בדצמבר, אני מרביץ לך... חחח הייתי גם קצת... חחח שורה ראשונה וחצי..!!! וההופעות חימום היו של the kingston שלפי דעתי סתם עושים רעש עם גיטרות וצועקים. ו sugercult שהם ממש טובים... הם שרו אצלי את Bouncing Off The Walls Memory What You Say Pretty Girl (The Way)

natalie182

New member
לא היתי ב14 בדצמבר

בכלל בבריקסטון זה כל כך שכונה שם !!! אין כסאות והיה מלא מלא פוגוים וכולם נוגעים לי בתחת ונמרחים ושכיורים אבל זה הכי כיף [= וכה הראשונה היתה די גרועה זרקו עליהם דברים אצלנו והשניה חמודה תנקס אני יוריד [=

BrainDaMaGeD

New member
אפשר להרוג את שניכם?!

איך הגעתם להופעה של בלינק?!!??!!?!? אעהאעאהעאהעאהאעהא

hen 182

New member
אני עבדתי 400 שעות בחממה

לוהטת כל החופש הגדול הקודם. היה כיף.

natalie182

New member
הרבה הרבה התבכיינויות להורים

אבל ממש הרבה. גם הקיץ אני טסה להופעות שם יאי [=

hen 182

New member
לא לא, לונדון.

ארה"ב זה just too much 14 שעות במטוס !? לא מתאים.

BrainDaMaGeD

New member
בעעע../images/Emo10.gif

אני הייתי גם בלונדון וגם בארה"ב. אבל ללכת שם להופעה? לא, מה פתאום

למעלה