הופה הופה הופעות!

parparock

New member
../images/Emo125.gifלהקת שייקל'ה בהופעה

להקת שייקל'ה בהופעה יום שלישי 24.5 בתיאטרון תמונע, שונצינו 8 ת"א בשעה 21:30 מכירה מוקדמת בטלפון- 03-5621387 יאללה תירקדו http://go.walla.co.il/tmuna2003/index.html

kush26

New member
הופעה

של הרכב ג'אז שמשלב פאנק והיפ הופ (משהו בסגנון הדג נחש רק אינסטרומנטלי) ב 23.5 (יום שני) מועדון ה"ארטל", אלנבי 56, ת"א

machumara

New member
מההההההההההה? מההההההההההה? מצ'ומרה

הופעת ע-נ-ק של מצ'ומרה, להקת Fאנק דרומית מטוררררפת בזירה הבין-תחומית בירושלים (רח' הרכבים 4)!!! הכנסו לאתר שלנו לפרטים נוספים www.machumara.com

machumara

New member
ב31.5.05 מצ'ומרה מגיעים לירושלים!!!

ב31.5.05 הופעת ע-נ-ק של מצ'ומרה, להקת Fאנק דרומית מטוררררפת בזירה הבין-תחומית בירושלים (מתחם החאן במה 2,רח' הרכבים 4 ירושלים) הכנסו לאתר שלנו לפרטים נוספים www.machumara.com להזמנת כרטיסים מראש הזירה הבין תחומית טלפון : 02-6783378 דוא“ל: [email protected]

jamus5

New member
ג'אמוס,סיירה טיירה,קפיץ ב"מסלויטה"

ג'אמוס,סיירה טיירה,קפיץ ב"מסלויטה" 7 ת"א 27/5/05 בשעה 22:30 כניסה 20 ש"ח

toko1

New member
Tal Babitzky Fusion Band ב26.05

להקת "TAL BABITZKY FUSION BAND" מופיעה בArtspace, בגין 14, ת"א ביום חמישי 26.05.05 בשעה 21.30. עופר פלד-סקסופון, טל בביצקי-פסנתר וקלידים, דניאל ספיר-בס, רומן אלקין-תופים. מחיר כניסה: 40 ש"ח

parparock

New member
יש גם הקרנת קליפ ../images/Emo49.gif

בנוסף להופעה יוקרן הקליפ החדש של שייקל'ה לשיר ויטאלי

SlyStone

New member
איזה מגניב!!!!

אני בדיוק עכשיו לפני מבחן בגרות באנגלית והחלטתי לפתוח את הבוקר עם האלבום!!! (אז הוא עכשיו בדיוק מתנגן "הרצל 27") אני אוהב את זה שכל חברי הלהקות שאני אוהב נכנסים לפורום! מי אתה מהלהקה?

SlyStone

New member
שמעו, אתם חייבים לארגן הופעה במרכז!

אני לא יכול להגיע לירושלים\ב"ש...

VADER

New member
ערב פ'אנק בבארבי כפר סבא!

להקת שייקלה מארחת את להקת מוי כיף ביום שלישי ה31.5 לערב שכולו פ'אנק רוק משובח ומקפיץ. כניסה החל מ9 וחצי בערב

boofy1

New member
פ'אטפ'אנק בקיוג'ה בויתקין

Fat Funk בהופעה בקיוג'ה בויתקין ב28.6 הופעה+תיקלוט היפהופ פ'אנקי משובח מעורבב עם ראגא ודיסטורשן בטעם טוב.. עוד פרטים בקרוב

למעלה