הופהופ!

../images/Emo178.gif לימודים ועידן רייכל

סטיב אנטינטצ´י, מנהל בי"ס ידע פלוס לסיוע בקבלה לאוניברסיטאות בחו"ל יתארח בפורום לומדים בחו"ל הערב בשעה 19:00. הגולשים מוזמנים לצרף שאלות לשרשור הרלוונטי בפורום.
ובשעה 21:00 יתארחו בפורום סטודנטים נציגי המכללה האקדמית תל אביב- יפו, אשר יענו על שאלות בנושא לימודים במדעי המחשב ובביואינפורמטיקה. ד"ר גדעון דרור יתן מענה לשאלות בנושא מדעי המחשב וד"ר דורית שוויקי תתן מענה לשאלות בנושא ביואינפורמטיקה. שרשור השאלות נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
רוצים לזכות בסינגל "ממעמקים" של הפרויקט על עידן רייכל? כל שעליכם לעשות הוא לעצב לוגו לפורום. ביום שלישי ה-19.4, במסגרת האירוח של עידן רייכל בפורום, יבחר הלוגו הזוכה ע"י צוות תפוז אנשים וכמובן עידן עצמו. לפרטים נוספים - הקליקו כאן.

הופהופ!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

החלטתי שבמקום לעשות שאלון, אני אעשה הפעם מין סקר... טובנו, לא סקר. נקרא לזה שאלון בכלזאת. מה יש לכן בארנק? [מומלץ מאוד לצרף תמונה של הארנק]. ומה יש לכן בתיק? עם פירוט בבקשה

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo11.gif

בארנק-יש לי תעודת זהות,כרטיסיה,לוח זמנים של קו 12
,ואולי כמה אגורות
,ומצורף אליו מפתח [מאגניב
] תמונה תעלה בשעות הקרובות
בתיק-ספר תנ"ף
,חוברת תנ"ך
,מחברת תנ"ך
,ודיסקמן שבתוכו יש את הדיסק של גוון סטפני
, ונמ יש לי קלמר
,ובקבוק שתייה
. וזהו

נממ..../images/Emo9.gif

מה יש לי בארנק
נמ..לא הרבה
כמה שקלים [
] כרטיס תלמיד [בע יצאתי שם נורא
] וזהו
בתיק
את הארנק [
], ספר ערבית ומחברת, ספר אנגלית חוברת עבודה ומחברת
, ספר אלגברה, ספר גיאומטריה קלמר נמממ זהו

אורוש47

New member
הייהיי../images/Emo9.gif

מה יש לי בארנק
כלום. פשוט כלום. אה לא רגע...... כן. אה והייתה לי לפני כמה ימים תמונה של אלכס וכסף כי נסעתי עם חברות שלי לקניות ו.. אממ רציתי להראות להן את התמונה
ורק עכשיו (נו לפני שבוע או משו) הוצאתי את זה. (וואוו. רק אני יכולה לנפח כזה סיפור קטן....
) מה יש לי בתיק
שאלה טובה
אממ...... דיסקמן, כי חייבים ואי אפשר לשרוד בלי
למרות שהיום בדרך חזרה נגמרו לי הבטריות -(
אבל זה היה ממש לפני הכניסה לקיבוץ אז שטויות..... (הממ. אני באמת צכה להטעין את הבטריות
*הולכת להטעין את הבטריות*) ומה עוד
קלמר.. קלסר אנגלית, קלסר... לא אנגלית
מחברת טמטומתיקה, (היום היה לי מבחן
והוא היה לי קשה
והלך לי גרוע
וזהו הייתי צכה להוציא את זה
*הולכת להוציא את זה על אנשים אחרים*), מחברת טמטומתיקה, מחברת הבעה... מחברת מדעים,.... *חושבת* וזהו
וואוו. היא סה"כשאלה מה ישלי בתיק ובארנק...
נו טוב u had it coming
(לודעת למה
פשוט..... די. אני אשתוק. :S)

הממ.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

ארנק: תמונה של לירון, שלי ושל מעיין. תמונה של ליאת, שלי ושל מעיין. תמונה של דני
כרטיסיה כרטיס תלמיד כרטיס של סאבווי [האוכל.] כרטיס נסיעות מכיתה ז'
כרטיס כניסה לפסטיפ"ת. ברכה לפורים מעומר. מכתב מניב. שזה שיר כזה יפה שאפשר להפוך והמשמעות משתנה וזה... זמנים של קו 92 זמנים של קו 49 כרטיס כניסה למוזיאון ישראל משנה שעברה. שובר תשלום לבגרויות
כרטיס מנוי לבריכת כפר מעש של יסמין. כרטיס נסיעה באוטובוס של אגד מהפסטיגל בחנוכה. אישור יציאה לטיול של כיתות ז' כמש"צית מכיתה ט'. חתימה של הראל סקעת. כרטיס ל"גריז" של בית צבי. כרטיס פורום נטליה אוריירו. כרטיס ל"המלט". קבלה של היינס. 2 כרטיסים של הפסטיגל. 2 קבלות על תרומה לאלו"ט. עוד מכתב מניב. חתימה מלירון לב. מספרי אייסיקיו ומסנג'ר של כל אלה מרעננה. כדורים נגד כאבי גרון. שקל ו-20 אגורות. פפיו. תיק: משקפיים, מפתחות, סיכות, מים, מטריה, יומן וכד' נגמר. תמונות אח"כ. יש מבחן בהיסטוריה מחר! ><

^_^../images/Emo41.gif

בארנק יש לי תמונת פספורט שלי+ תמונה של אחותי וחבר שלה+ תמונה שלי ושל חברה שלי+ תמונת פספורט של אחותי בנוסף שי לי כרסטיסיה, כסף (
), טלכרט וקבלה אחת
וסקר לתיק, תלוי איזה תיק

מיטל101

New member
שלילילילילי

מה יש לי בארנק?? אז יש לי:תמונת פספורט שלי,תמונה שלי עם החברות הכי טובות(ירין וליאת), כסף,טלכרט,ומדבקות...חח מה יש לי בתיק? ספר ומחברת פיסיקה,ספר ומחברת מתמטיקה,מחברת של"ח, בקבוק מים,משקפיים, ארנק,כרטיס תלמיד,קלמר,מחשבון ותמונות לספר מחזור...

kittycatbone

New member
../images/Emo41.gifהזדמנות אחרונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בשרשור האחרון של התחרות "התמונה הכי יפה", אני לא חושבת ששמו מספיק תמונות...
חצי מכן עדיין לא שמו, אז למרות שההודעה כבר עברה עמוד ואני אמורה לפתוח את החלק השלישי, אני נותן הזדמנות אחרונה שתשימו עוד תמונות בשרשור הקודם
בעקרון, זה לא שזאת ההזדמנות האחרונה לשים תמונות בכלל, אבל שוב אני אומרת, שיש מלאאאאא תמונות מאוד יפות של אורלנדו (איך אפשר שלא יהיו לשלמות הרבה תמונות יפות
) אז אני חושבת שכדאי שתנצלו כמה שיותר את ההזדמנויות לשים תמונה של אורלנדו (ליתר דיוק 5 הזדמנויות..
) כדי שלא תרגישו שפיספסתם ולא שמו תמונה שאתם מאוד אוהבות..... בבקשה הפעם אל תתעלמו מההודעה
ותשרשרו בשרשור המקורי את התמונות, אבל תודיעו כאן ששמתם כדי שאני אוכל להסתכל..
תודה מראש
וקישור לחלק 2 של התחרות... קישור לחלק 1 (איפה שיש את החוקים של התחרות למי שעדיין לא יודעת אותם)

kittycatbone

New member
...../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

מקפיצה....
בבקשה
תפסיקו להתעלם מזה!!!!

למעלה