מרגיש=מרגיז
נ נופר30 New member 5/12/02 #1 הועלה רעיון פה gmgy מגיעה לביקור חשבנו לעשות מפגש המפגש יתקיים ב 23 לדצמבר אצל POOH והאביר מפאת הרצון לשמור על בטחוננו ישלח במסר הכתובת המדויקת לכל מי שתתיפקד לאחר ההתפקדות נחלק ביננו מה כל אחת תביא ההזמנה היא לכן ולבני זוגכן נא להתפקד
הועלה רעיון פה gmgy מגיעה לביקור חשבנו לעשות מפגש המפגש יתקיים ב 23 לדצמבר אצל POOH והאביר מפאת הרצון לשמור על בטחוננו ישלח במסר הכתובת המדויקת לכל מי שתתיפקד לאחר ההתפקדות נחלק ביננו מה כל אחת תביא ההזמנה היא לכן ולבני זוגכן נא להתפקד
P POOH* New member 5/12/02 #5 סביבות 18:00-18:30 וכן עם בני זוג. [אחרת האביר ירגיש בודד] ואזור, בגדול איזור חדרה. הסברים מדוייקים ינתנו במסרים למי שירצה להגיע. POOH
סביבות 18:00-18:30 וכן עם בני זוג. [אחרת האביר ירגיש בודד] ואזור, בגדול איזור חדרה. הסברים מדוייקים ינתנו במסרים למי שירצה להגיע. POOH
S shelycat New member 5/12/02 #8 מתפקדת אם לא שכחתי שום דבר חשוב ושו דבר לא ישתנה אז אני אגיע (בלי עמית כי הוא יהיה במילואים).
נ ניקול3 New member 5/12/02 #11 שלום חמודות, מה נשמע../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif תגידו, באיזה יום זה יוצא אני רוב הזמן לומדת...אבל בגדול אני גם מעוניינת להיפגש אתכם.
שלום חמודות, מה נשמע../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif תגידו, באיזה יום זה יוצא אני רוב הזמן לומדת...אבל בגדול אני גם מעוניינת להיפגש אתכם.
נ ניקול3 New member 5/12/02 #13 גדול../images/Emo70.gif אז דווקא יש סיכוי ../images/Emo6.gif אבל בלי הבעלול, אין סיכוי שאני אצליח לגרור אותו איתי לדבר כזה...
גדול../images/Emo70.gif אז דווקא יש סיכוי ../images/Emo6.gif אבל בלי הבעלול, אין סיכוי שאני אצליח לגרור אותו איתי לדבר כזה...
ד דפי26 New member 5/12/02 #15 מתפקדת בלי נדר ולא נראה לי שיש סיכוי שעם הבעלול...... איפה כולן?נקבע לרכבת
N nikit1 New member 5/12/02 #16 קצת בעייתי באמצע השבוע אבל אני רוצה להגיע אז...מתפקדת בלי נדר...כנראה בלי בן הזוג.