הוספת תרופה

duino10

New member
הוספת תרופה

זאת פעם ראשונה שאני מדברת על האפילפסיה שלי ומקווה שיהיה בנסיון שלכם לעזור לי .

בשל גידול במוח היה לי התקף ראשון ( גרנד מאל ) בשנת 2007. טופלתי באפנוטין. בעיות עור וגרד (בעיקר בגפיים )הביאו את הרופאים למחשבה שאולי אני אלרגית לתרופות ושינו לי מידי פעם את התרופה.
בשינוי האחרון אף עברתי ביופסיה בזרוע כדי לבדוק אם אינני רגישה ל KEPPRA , התוצאה היתה שלילית . יש לציין כי מזה 5 שנים לא היה התקף נוסף. למרות השינויים בתרופות לא קיבלתי כל התקף .
בחודש יוני השנה לפתע קבלתי התקף גדול ובבית חולים בחרו להשאיר אותי על הקפרה אבל הגדילו את המינון ל1500 מ"ג. שבועיים לאחר ההתקף הגדול עברתי רצף של התקפונים של מס' שניות כל אחד אבל הפעם זה בא לידי ביטוי בבעית דיבור . וכך עברתי תוך פחות מחודש שתי העמסות של אפנוטין ונשלחתי הביתה עם טיפול בשתי תרופות : 2000 מ"ג קפרה ו300מ"ג אפנוטין. מאז אני כל הזמן ישנונית ועייפה.לא מסוגלת לתפקד כמו בעבר.
אתמול בביקור בבית החולים המליץ לי רופא נוירואונקולוג בכיר להוריד בהדרגה את האפנוטין ולהישאר רק עם הקפרה שהחזיקה אותי יפה במשך מס' שנים.לטענתו יש לאפנוטין תוצאות לוואי קשות ובכל מקרה הוא סבור שעדיף להשתמש רק בתרופה אחת גם אם יהיה צורך להגדיל פעם נוספת את המינון של הקפרה.
אני נמצאת בדילמה . האם להמשיך באפנוטין ולהישאר במצב של כמעט חוסר תיפקוד או להפסיק אפנוטין ולהסתכן בהתקף נוסף. האם מישהו מכם עבר מצב דומה? מה דעתכם?
תודה מראש

2beme2

New member
ערב/לילה טוב

אני לא רופא ולא מכירה את התרופה שאת נוטלת.
גם לא עברתי מצב דומה,אמנם 2007 היא "שנת הנפילה" שלי,(בגיל 27),אבל חוץ מיזה אין לי ידע לתת לך..רק עצה..להתייעץ אולי עם עוד רופא..ויכולה להמליץ לך בחום להצתרף לקבוצה בפייסבוק שגם שם יש לא מעט חברים שתמיד מוכנים לעזור..יש גם את הקבצהל אי"ל וגם קבוצה שנקראת i am happy to control my epi
מצטערת שלא עזרתי אבל לא יכולתי שלא להגיב לפחות..

מאחלת הרבה בריאות ..

למעלה