הוספת תמונות למנג'ר

מכביסט05

New member
הוספת תמונות למנג'ר

מישהו יודע איך אפשר להוסיף תמונות של שחקנים למנג'ר?? תודה.

OFIR 10

New member
לכל תמונה של שחקן יש קובץ ספציפי

התמונות נמצאות ב- data\graphics\pictures שם אתה יכול להיכנס לאיזו קבוצה שרק תרצה ולהוסיף לשם את התמונות, שאתה אמור לקבל עם המשחק (אם התמונות מצויות במקום אחר תעתיק אותם לספרייה הנ"ל וזה אמור לעבוד).. כמובן שבתקייה הזאתי אתה גם יכול לשים ארנב במקום רונאלדו או תמונה למבוגרים בלבד במקום ג'ובאני רוסו...כל אחד והסטיות שלו....

Death messiah

New member
ומאיפה בדיוק אני יכול למצא תמונות

של שחקנים למנג'ר באינטרנט? יש כזה אתר? ואם צריך לשים תמונה קיימת שלך... אז אתה בטח צריך לשים אותה בגודל הנכון ובפורמט הנכון.. אז ככה שזה בעייתי

sdoron1979

New member
בעיה חלקית

תמונות של שחקנים בליגה הישראלית אפשר אולי להשיג באתר של ONE, פורמט זה בעיה, אלא אם כן אתה מצליח לפתוח אותו בפוטושופ או תוכנה דומה ולזהות את הגודל ופורמט.

mcpross

New member
אפשר להוריד

את הsuperpack של הליגה הישראלית. עובד אצלי לא רע, תמונות, סמלים ותלבושות. לא רע. אני לא מבין איך אפשר לשחק יותר בלי תמונה של אבוקרט :)

Dark Muse

New member
יש בקישורים של הפורום לינק

לאתר של מנג'רים בישראל (חובבני אני מניח) יש שם את הפאק הזה (נכון זה נשמע טוב). גם אני התקנתי וזה אחלה יש מלא תמונות שכולן אם אני לא טועה נלקחו מ ONE

ofir91

New member
אתה יכול לתת לינק יותר מדויק?

אני חיפשתי שם ולא מצאתי.. אתה יכול בבקשה לתת לינק יותר מדויק להסבר איך אפשר להוסיף תמונות?

Dark Muse

New member
לא...

סתםםםם הנה
http://www.managersnet.com/heb/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=53 בבקשה

ofir91

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ד"א... אתה חושב שמנג'רסט זה אתר חובבני ?!?!

Asify

New member
חח זה לא...

זה לא חובבני אחי...אנחנו עובדים עם SIgames...עם הד ארצי וסגה (הייתה לפני כמה זמן תחרות באתר שהד ארצי חילקו את הפרסים) יש לנו הורדות בלעדיות שמסתובבות גם באתרי מנג'ר אחרים...(כמו אוסף הפרצופים שהיה הצלחה בthe dugout) מנג'רסנט זה אחד האתרים הטובים בעולם למנג'ר...אל תזלזל

yuvalf90

New member
תן הסבר קטן בבקשה

לאן להתקין? האם לפתוח תקייה חדשה בתוך ה fm ? תודה

Dark Muse

New member
תתקין לתקייה של המנג'ר, זה יבחר לבד

ואם לא אז תסמן לו את התקיה של המנג'ר בלבד

למעלה