הוספת תוכן בדף STC

sok777

New member
הוספת תוכן בדף STC

עוד תוכן התווסף לדף של Stop The Clocks ששייך לאתר הרשמי. האתר, STC, מכיל כבר המון חומר [מי שהיה יבין את זה - כמעט חצי שעון
] שכולל בין היתר - סרטונים נדירים, סרטונים מאוד הנדירים להורדה, רקעים למחשב, שומר מסך, 2 לינקים לאתרים ועוד. הפעם נוספו כל מיני סרטונים, לינקים וסרטון להורדה אחד [ולפני קצת זמן נוספו עוד סרטונים ושומר מסך ממש מגניב של השעון שגם מראה את השעה!]. הסרטון להורדה התווסף בשביל רועי. כןכן, אל תשפשפו את העיניים.. קראתם נכון! הסרטון הוא בערך דקה וחצי של ראיון עם נואל וליאם [בעיקר נואל, ליאם לא זוכר כלום
] על השיר וקצת קטעי שמיעה.. תהנו
http://www.oasisinet.com/stoptheclocks/

YOasis

New member
אני מכורה למשחק!!!

נואל החרא הזה לא מביא לי מזל!!!
אנדי לא מפסיק לנצח
הסרטים לא עובדים לי טוב... מפסיקים אחרי שנייה בערך, באסה. אבל המשחק גדוווול! חח ראיתי את הסרטון שהם משחקים את המשחק הזה והוא ממש גדול... משחק גדול

sok777

New member
משחק ראשון שלי

סנסציה עם נואל! אנדי היה קרוב לנצח אבל ליאם וגם הרסו לו. מוהאהאהא אני עם נואליקו בתמונה

sok777

New member
הא?

באמת אתה חושב שמחקתי לך? כנראה לא שלחת
אני לא מוחק תגובות [אלא אם כן הם לא נאותות או עוברות על החוקים או שהן לא במקום ואז אני משרשר..]

NivSluzki

New member
חחח

סער חופר לי במסנג'ר על כל צעד במשחק שלו... זה הולך ככה: "ואיי גם עומד לנצח אני מקווה שיצא לי 2 נואל עדיין בבסיס זה טוב ליאם מסכן יצא לו רק אחד וישר אכלתי אותו גם מנצח אותי, שיט ! זה לא טוב !" חחחח

sok777

New member
חחחח נכון!

כולה משחק 2 שלי אבל 2 נצחונות רצופים.
משחק אדיר.. סתם לא
אבל כשמשחקים במנג'ר והוא חושב ואין מה לעשות כדי להעביר את הזמן זה אחלה. משחק ראשון לקחתי עם נואל. משחק שני לקחתי עם אנדי. אבל היה מותח עם אנדי.. הייתי אמור לקחת בקלות כאשר הייתי באמצע הסיבוב עם האחרון [שהיו לי 3 שכבר סיימתי איתם] והשאר היו ככה: גם 1. נואל 0. ליאם 0. אח"כ אכלו לי אותו וגם סיים 2 והיו לו 2 בחוץ.. לקח לי שנה לצאת עם האחרון שלי, בסוף יצאתי, וגם היה איזה שנה עם האחרון שלו ליד הסוף והיא צריך רק שיצא לו אחד ואני עשיתי סיבוב מהיר [עם 6 שנותן 2 תורות] ובסוף היה לי תור והייתי חייב 5 וזה יצא וזכיתי.

sok777

New member
הפסדתי בשיא עם גם

אנדי ניצח במשחק צמוד שגם אנדי, גם אנדי וגם נואל היינו צריכים 2-3 בקוביה כדי לנצח.. ואנדי הצליח ראשון.

LetThereBeLove

New member
יאא איזה מגניב!

אם יוצאים מהמשחק באמצע, כשנכנסים אליו שוב, הוא ממשיך מאותה נקודה. ואני כל כך גרועה בו

למעלה