הוספת שם

bar1901

New member
הוספת שם

שלום, שמי אבית, נולדתי בתאריך ה17.7.1959, תאריך עברי י"א בתמוז תשי"ט, מעוניינת להוסיף שם, רוית, והשאלה שלי מה לדעתך יותר נכון עבורי, רוית או רבית? בנוסף, שמו של בני הוא בר נולד בתאריך ה23.9.90, תאריך עברי ד' בתשרי תשנ"א, מעוניינת להוסיף את השם, בראל, האם הוספת שם זה תהיה נכונה והאם זה נכון שישנו סיכון מסוים כשמשנים שמו של אדם? מעריכה ומודה מראש על התייחסותך

ilanamysticana

New member
הוספת שם

אנו באים עם "תכנית" שהביטוי שלה בא בשם הפרטי +שם משפחה+תאריך הלידה. השם שלנו הוא קוד מוצפן שדרכו אנו יכולים לבחון עד כמה וכיצד אנו מחוברים "לתכנית". הנשמה של הנולד היא שבוחרת את השם ומעבירה אותו באינטואיציה להורים בעיקר לאם, בתור כלי לשימוש כאן ועכשיו. אין להקל ראש בשינוי שם או בהוספה . צריך לעשות זאת בבחינה אמיתית ועמוקה ובדרך כלל במקרים מאד מיוחדים. שינוי או הוספה של שם הם אינה ערובה או תרופה למצוקות ולהתמודדיות שלנו. כי שינוי או הוספה של שם זו הזמנה לכלים אנרגטיים נוספים, או שינוי כלים שהם חלק מתוכנית, שהיא עצמה נשארת פה אתנו. לפעמים ומאד רחוקות שינוי או הוספה יכולים להיות עזרים אנרגטיים.

doingood

New member
רוית ובראל

אין מניעה להוסיף את השמות הללו, מתוך סקרנות אני רוצה לשאול מה הסיבה להוספת שם בכלל והשמות הללו בפרט?

bar1901

New member
תשובה לסקרן

אני לא מוצאת לזה הסבר רגיל, למעט תחושה פנימית שזה מה שאני צריכה לעשות.

bar1901

New member
ואגב..

מאיפה אתה יודע שאין מניעה להוסיף שמות אלו?

למעלה