הוספת שם

הוספת שם

שלום.. קוראים לי טלי ונולדתי ב 1.10.90 מאז שאני זוכרת את עצמי אני לא מתחברת לשמי.. אני לא אוהבת אותו והוא מוריד לי מהביטחון כי הוא פשוט לא מתאיםלי! אמא שלי בחרה לי את השם, אבל עקב לחץ של זמן היא מודה שהיא בחרה אותו בחיפזון ולא חשבה על זה באמת ושהשם באמת לא מתאים לי.. הייתי רוצה להוסיף שם אבל אני פשוט לא יודעת איך עושים את זה - ברור לי שזה לא מסתכם במשרד הפנים אלא צריך לעבור כמה שלבים לפני כן כדי לא לעשות טעות שלא אוכל לחזור בה. האם מישהו יכול לעזור לי פה ולהדריך אותי ב ד י ו ק מה אני אמורה לעשות?.. תודה מראש

ilanamysticana

New member
הוספת שם

אמנם הכותרת היא הוספת שם אך מתוכן הכתוב נראה לי שאת מעונינת להחליף. ראשית רצוי שתבהירי. השם לא מוריד לך את הבטחון העצמי. נראה שזה אנרגיה מסוימת שנמצאת בתאריך. יש לך רגישות גבוהה מאד. יש לך אינטלגנציה רגשית גבוהה יש הרבה עליות וירידות. להחליף שם לא רצוי וגם לא משנה לפעמים כי אותה אנרגיה שמיוצגת על ידי השם נשארת. להוסיף שם תלוי איזה שם ותלוי במפה האנרגטית שלך. את עוד צעירה החיים לפניך ואת תלמדי להתמודד עם האנרגיות שבך שבין השאר מראים על יכולת שכלית גבוהה. חג שמח לך

קודם כל - תודה רבה על התגובה

שנית.. אני באמת מעוניינת להוסיף שם, כדי שהראשון יישאר בתעודת הזהות אבל אני אקרא על השם השני שאוסיף. העניין הוא שאני מאוד מעוניינת בזה.. אבל אני לא יודעת איך לבדוק את השם שהוא באמת יתאים למפה האנרגטית. את יודעת איך עושים זאת אולי..?

ilanamysticana

New member
לבדוק תוספת שם

נומרולוגים יכולים לבדוק אם השם שתוסיפי יהיה טוב לך. יש לך אינטואיציות חזקות ואם תדיעי להבדיל בין רחשי לב למה שאת באמת "מרגישה" מה מתאים לך הרי שגם את יכולה לדעת. כדי לעשות מפה נומרולוגית את צריכה לתת את הפרטים הבאים: שם פרטי, שם משפחה (ביום הלידה שלך) אם לא נולדת בארץ יש לציין זאת. וכמובן תאריך לידה. כמובן את צריכה לתת את השם שאת מעוניינת להוסיף.

אוקי אז ככה..

תוכלי לעזור לי בזה? בכל אופן אני ממש מודה לך על ההתייחסות הרצינית. זה מאוד עוזר לי. לתת את הפרטים פה, או שאת ממליצה לפנות לנומרולוגית?

ilanamysticana

New member
בחירה שלך

את יכולה לפנות לנומרולוגית ואת יכולה גם לשלוח אלי את הפרטים במסר אישי . אנסה לעזור לך אך הבחירה בידיך.

למעלה