הוספת שם

• פותח הנושא tcha
  • פורסם בתאריך

tcha

New member
הוספת שם

שלום שמי אבישג בוקר. שם אמי הוא אסתר בוקר. תאריך הלידה שלי הוא 18/08/1984. התייעצתי עם מספר אנשים בקשר להחלפת/הוספת שם. כרגע אני מתלבטת בין השמות בר, רוני ו-תום. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי כי זאת החלטה ממש קשה!!!! אגב, השם החדש מיועד להיום השם הראשון והשם הנוכחי שלי (אבישג) יהיה השם השני. תודה :)

גל סופר

New member
היי ../images/Emo13.gif

האמת היא שאני לא ממליץ על הוספה בכלל... בהצלחה

tcha

New member
???

מה? למה? אתה מוכן לנמקץ הייתי אצל מישהי מאוד ידועה. מרים בנימיני אם אתה מכיר והיא ייעצה לי בחום להוסיף ונתנה לי רשימה.

גל סופר

New member
עד כמה שידוע לי מרים היא אסטרולוגית../images/Emo13.gif

מרים עוסקת בכוכבים, אני עוסק באותיות ומספרים. ובכל אופן, אין צורך בהוספת שם כיוון שהוא לא יוסיף לך דבר. בעיקר לא השמות שאת הצעת, אגב. "תום" זה שם שלא אוהבים ביהדות [ולכן נהוג היום לשנות את הת' הזו לט', כדי שלא ייצא "תום"=סוף או בהיפוך "מות"]. הבחירה בידיים שלך, לדעתי? זה לא ייתן לך דבר, ולהפך... עשוי גם להזיק. בהצלחה
נ.ב. עצתי לך היא ללכת למרים ולבקש ממנה ייעוץ בעניין הזה.

tcha

New member
כבר בילבלו אותי לגמרי!!!

איפה שהוא אני מרגישה שאני צריכה לשנות/להוסיף שם. אני גם ממש לא מתחברת לשם שלי ולא אוהבת אותו ואני מרגישה שהחיים שלי ממש תקועים. והכל הולך לי קשה. מרים , כך הבנתי, מתעסקת בהכל-היא שילבה גם אסטרולוגיה וגם נמורולוגיה וקצת קריאה בכף היד. והיא הסבירה לי שיש מעגל פנימי שמושפע מהתאריך לידה (מהמזל) ומעגל חיצוני שמושפע מהשם שלי והערך הנמורולוגי שלו. ובגלל ששניהם משתייכים למזל אריה צריך משהו באמצע שישבור את זה ויביא ליותר תזוזה וזרימה... משהו כזה. והיא נתנה לי רשימת שמות שמתוכה שני טורים - אחד שיעזור יותר בתחום הזוגיות ושייך למזל כלשהו שאני לא זוכרת, והשני ששייך למזל תאומים ויעזור בתחום הקריירה. אז בחרתי מבין שני הטורים האלה (עם עדיפות לתחום הקריירה כי בזוגיות דווקא הולך די טוב). אז אני לא מבינה כלום- הכל נשמע לי הגיוני... למה אתה אומר שהשמות האלה לא טובים? ואם הם לא-מה כן יהיה לי טוב?... אני לא רוצה לעשות טעות ולקחת שם שרק יעשה לי רע...

גל סופר

New member
כפי שכבר אמרתי

מרים עוסקת באסטרולוגיה. אין לי מושג אם היא לוקחת כלים נוספים כנספחים, את זה תאלצי לשאול אותה ולהתייעץ עימה. זה לא אתי מצידי לשבור את המילה שלה, ולכן לא אתן לך את עצתי. תשאלי אותה האם אפשר לעשות משהו אחר משינוי שם. בהצלחה.

למעלה