הוספת קיצור דרך + SPB POCKET

erezstr

New member
הוספת קיצור דרך + SPB POCKET

שלום חברים ברצוני להוסיף קיצור דרך של ה- WIFI וכן של כיבוי המכשיר, הם לא נמצאים בהישג יד. היש דרך לאתר אותם? בנוסף, במערכת ההפעלה 2003SE היה לי במסך הראשי לחצן "חדש" אשר אפשר לי לבחור בין פתק, משימה, פגישה וכד'. ב- WM5 זה לא קיים. האם ניתן להוסף את הלחצן? תודה מראש ארז

התשובה נמצאת בשאלה

אם אני מבין נכון מכותרת השאלה שלך אז יש לך SPB Pocket Plus ואם כן אז השמיים הם הגבול. לחצן כיבוי - Add > Items > System > Suspend ה WiFi לא קיים לבד (לפחות אני לא מצאתי) אלא ביחד עם ה Bluetooth - Add > File > Windows > iPAQWireless לגבי קיצור דרך במסך הראשי - היתכן שטרם בדקת באתר pdace
יום נפלא

erezstr

New member
קודם כל- תודה

תודה דני אכן בדקתי את ה- PDACE ועברתי על שתי הסקירות בנושא. אני לא מכיר את הקיצור להפניה של תפריט הכולל: פגישה חדשה, משימה, פתק, איש קשר. ב- 3715 שלי זה היה, ראה צילום, ואני מאוד נהנתי מהפונקציה הזו. תודה בכל אופן לגבי ההפניות הקודמות ארז

ישנה תוכנה שנקראת newmenu

והיא מאפשרת את מקש ה-NEW ב-WM5. אני אישית לא אהבתי את השימוש בה אך אולי אתה תמצא אותה מתאימה לך. הנה הקישור. מעבר לכך, אם בתקנת את ה-SPB Plus אז אתה יכול ליצור קיצור דרך ליצירת פריט חדש (פגישה, איש קשר, משימה וכדומה) ישירות על מסך ה-Today. תוכל ליצור לך TAB מיוחד למטרה זו.תצטרך להגיע אל הקבצים הללו תוך שימוש באופציית ה-Add בתפריט ההוספה של ה-SPB, ולגשת ידנית לקובץ לו תרצה ליצור קיצור דרך. הקבצים נמצאים בתיקיית ה-Programs תחת תיקיית SPB Pocket plus actions.

erezstr

New member
תודה,שוב

את הטריק לגבי הובפת מספר קיצורי דרך עשיתי, זו הדרך הפחות נוחה. אני אנסה את התוכנה תודה ארז

erezstr

New member
עוד שאלה

התוכנה רראית אחלה, איפה, אם בכלל, אני יכול להגדיר לתוכנה לפתוח את האג'נדה ולא את היומן המובנה? ארז

למעלה