הוספת ציור

avishayk

New member
הוספת ציור

שלום, C# NET יש לי אפליקצייה שאני צריך לצרף לה חתימת יד. אני מעוניין ליצור אובייקט PICTUREBOX עם EVENT שיהיה אפשר לצייר עם העכבר חתימה. אשמח לקבל רעיונות / קוד / לינקים לדוגמא איך לבצע את הדבר. * חשוב לי דוגמאות ספציפיות ולא כגון (תשתמש במחלקה GRAPHICS או משהו כזה מפאת חוסר זמן...) תודה ושבת שלום.

ליאור ב

New member
הנה רעיון.

בלחיצה על העכבר תעבור למצב ציור. בשיחרור הלחיצה על העכבר תצא ממצב ציור. בתזוזת העכבר תודא שאתה במצב ציור, אם כן תבצא הקלטת חתימה. הקלטת החתימה תבצע שתי פעולות: 1. איסוף הנקודות היוצרות את החתימה לתוך אוסף נקודות. 2. ציור אוסף הנקודות ל GUI. את אוסף הנקודות ניתן לשמור לבסיס הנתונים כאובייקט. (מערך Bytes) ליאור.

Doria90

New member
עוד רעיון

יש כל מיני אופציות לציור ואז שמירה אני אתעסק איתך רק בציור כי השמירה לוקחת עוד כמה שורות של קוד ואין לי זמן אם תרצה פירוט שלח הודעה פרטית בשמחה אני יעזור:ציור רגיל זה די בסיסי משתמשים ב System.Drawing ומשם כל האופציות פתוחותנגיד כשאתה לוחץ על העכבר יווצר עיגול או אליפסה במקרה הזה:
private void Form1_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e) { Graphics a = this.CreateGraphics(); a.FillEllipse(Brushes.Blue, e.Location.X - 10, e.Location.Y, 20, 20); }​

למעלה