הוספת פילטר ב - G3

amalka

New member
הוספת פילטר ב - G3

שלום, יש לי Canon G3 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף פילטר "הגנה" (נייטרלי) להגנה על העדשה. ראיתי ב - DPREVIEW שיש אפשרות להוריד את כל העדשה ולהחליף באחרת אבל לא כתוב כלום על הוספה לעדשה. אודה לכם על תשובה.

איפה קראת שאפשר להוריד את כל

העדשה? ואיזו שמים במקומה?כזו של רפלקס?איזו? אני ידעתי עד כה שלסדרת הG ,שהיא סוג של מצלמות כוונת - חייבים לחבר מתאם ע"ג עדשת המצלמה,מן צינור העוטף אותה ומתברג לגוף המצלמה - ובסופו תבריג אליו מצרפים את הפילטר או העדשה התוספית. יתכן וטועה - כי לא היה לי הדגם הזה הספיציפי ביד. לפי מה שתיארת - צריך ניקוי חיישן גם בקנון G3 ! כי אמור להיכנס אבק כל פעם שמסירים את העדשה כדי להחליפה באחרת.האומנם? אנא צרף קישור.

amalka

New member
אז אפשר או לא?

חבל לי על העדשה, איך אני מגן עליה? canon G3

רשמתי:

"חייבים לחבר מתאם ע"ג עדשת המצלמה,מן צינור העוטף אותה ומתברג לגוף המצלמה - ובסופו תבריג אליו מצרפים את הפילטר או העדשה התוספית"

© DrorZi

New member
אתה רוצה לקנות את הצינור פילטרים

רק כדי לשים פילטר UV להגן על העדשה
נראה לי מיותר.
דרור זי.

יש משהו בזה:אני רכשתי כזה בדיוק

למטרה הזו - לאולימפוס 5050 - כדי לשים את הפילטר uv - בפועל הפילטר היה כלכך גרוע - למרות שגבו ממני מחיר מפוצץ עבורו,לדעתי - שבכלל לא שמתי אותו כדי לא לקלקל - אבל בכל הזדמנות שהייתי צריכה השתמשתי בפילטרי ND ומקטב .והיו רבות כאלו - בארצנו ברוכת השמש כבר משעות לפני הצהריים המוקדמות. גם הקנה יציבות,והזום החשמלי פחות הפריע לי - והיד - שלי שנתקעת בכל מקום ורגילה להחזיק בעדשת רפלקס - סוף סוף היה לה משהו יציב לאחוז בו.בנוסף,בלט מספיק קדימה-ממש טיפה - אבל הספיק להגנה על העדשה,אז לא היה ממש צורך בUV הגרוע. רק לשים לב שלא יגבו ממך מחיר מופקע עבורו,פשוט חבל. אפשר לנסות גם תחליפים,לא חייבים דווקא של קנון.יש לטיפן לאולימפוס,אולי גם לקנון,ובפחות מחצי המחיר-כבר לא משתלם להזמין מחו"ל.

© DrorZi

New member
אתה רוצה לקנות את הצינור פילטרים

רק כדי לשים פילטר UV להגן על העדשה
נראה לי מיותר.
דרור זי.

idohal

New member
יש אפשרות להוסיף עדשות על ידי מתאם

ואפשר להוסיף מסנן עד כמה שידוע לי. אבל כדאילשאול ביוגנד.

למעלה