הוספת עמודות ל-datagrid

aaa156

New member
הוספת עמודות ל-datagrid

אני רוצה להוסיף עמודות ל- datagrid ולקשר אותם ל- ArrayList אני לא רוצה שכל העמודות יווצרו אוטומטית, אלא להוסיף רק את העמודות שאני רוצה לראות (אני לא רוצה לראות את כל ה-data members של האובייקטים ב-ArrayList) האם יש דרך לעשות זאת ב- windows forms?

ציפי81

New member
למה שלא תיצור אותן מראש

ופשוט תחביא או תציג אותן בהתאם לנתונים? יש לי אפלייקצית Win Forms שזה בדיוק מה שאני עושה. בהתאם לתנאים מסויימים מוצגות עמודות מסויימות, ובמקרים אחרים הן לא מוצגות.

aaa156

New member
איך אפשר ליצור אותן מראש?

תודה על התשובה, ב- asp.net יש אפשרות להוסיף bound column אבל ב- winform אני לא רואה את האפשרות הזו, איך אפשר להחליט אילו עמודות לראות ואילו לא, ואיך קובעים את הסדר של העמודות?

EdotK

New member
אפשר גם אפשר.

אם אתה עובד בVS2005 אמורה להיות לשונית קטנטנה בצד ימין למעלה של הגריד (או שמאל למעלה), אם אתה לוחץ תראה אפשרויות של הוספת עמודות.

EdotK

New member
אפשר גם ב2003 אבל

הרבה פחות אינטואיטיבי להוסיף רשומות שם (וזו מן הסתם הסיבה שלא מצאת את זה לבד). תשמעי לסחבק, תורידי את 2005. לא תצטערי.

aaa156

New member
אני לא יכולה לעבוד עם 2005

(אני יודעת שהוא יותר טוב אבל אני צריכה חוקי) נראה לי שצריך לשנות ב-style אבל זה עדיין לא עובד.

EdotK

New member
זה לא קשור לסטייל

ופשוט לא הגיוני שעדיין יש אנשים שלא יודעים שVS2005 אפשר להוריד בחינם!

aaa156

New member
תודה

הסתדרתי, צריך להוסיף את העמודות ל- TableStyles של ה- properties וזה עובד, (אני עדיין צריכה את 2003 גם בגלל סיבות אחרות).

למעלה