הוספת משתמש ב icq

איצקו

New member
הוספת משתמש ב icq

יש לי איי סי קיו ואני רוצה לעשות שיהיו לי שני מספרים באותו מחשב. איך אני יכול לעשות את זה?

mr. man

New member
תשובה

בהנחה שיש לך ICQ 2000b, אז ככה: אתה נכנס ל My ICQ. שם אתה בוחר ב Registration To ICQ. אתה נרשם והכל, אחרי זה יש לך אפשרות באותו מקום Change User On This Computer. שם אתה בוחר Change Active User, וזה מתחבר אליו. אם השם לא מופיע שם אתה יכול לבחור ב Add Another Registred User ולהוסיף את המספר שכבר קיים שאתה רוצה להוסיף אותו. זה עובד יופי בשבילי ובשביל אחותי... רק משהו קטן: אתה לא יכול להפעיל את שני המספרים בו זמנית.

איצקו

New member
זה לא עבד....

במקום לשאול אותי אם אני רוצה להוסיף עוד משתמש הוא נותן לי רק את האפשרות לשנות את המשתמש, או למחוק משתמש, אז מה זה עוזר לי?

צוחה

New member
אתה לא יכול

אבל שמעתי שיש תוכנה שעושה שכן אפשר לעשות זאת אני לא זוכר איך קוראים לה אבל מצד שני אני גם לא בטוח שהיא בכלל עובדת אז אם אתה רוצה תנסה לחפש אותה באתרים של האקרים או משהו כזה.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אז ככה:

יש אפשרות להפעיל 2 איי סי קיו במכה יש מלא תוכנות בשוק- בעקרון הטובה מבין כולם היא icqmulti אשר פועלת תחת כל גרסה שיצאה איי פעם ותחת כל גרסה שתצא בעתיד... וחוץ מזה כולם נחשבים כמעין פריצה או משהו כזה לכן אני לא מציין לך מקום להורדה זה קצת לא חוקי. בכל אופן זה אפשרי.

למעלה