הוספת מחשב ל-DC

• פותח הנושא fdrtg
  • פורסם בתאריך

fdrtg

New member
הוספת מחשב ל-DC

שלום לכם, אני צריך עזרה [אני רק מתחיל אז אם אפשר לכתוב את התשובה בצורה פשוטה שאני אוכל להבין]
אני מנסה להוסיף מחשב לDC ונתקל בהודעת שגיאה, אני עובד עם VIRTUAL BOX מכונה אחת זה ווינדוס סרבר 2008 STANDART שבו התקנתי אקטיב דירקטורי ועכשיו אני מנסה לצרף ל-DC מכונה עם ווינדוס 7 אולטימט 64 ביט בעברית ,הבעיה שברגע שאני משנה בווינדוס 7 מ-WORKGROUP לדומיין ורושם את שם הדומיין ולוחץ אישור זה נותן הודעת שגיאה, צילמתי את הודעת השגיאה ואני מעלה קובץ תמונה שלה ,ביטלתי את הפיירוול בווידוס 7 ושמתי את כרטיס הרשת של שתי המכונות [הסרבר ו 7 ] על HOST ONLY ADAPTER או BRIDEG ADAPTER ובשתיי המקרים אני מקבל את הודעת השגיאה,
השאלה שלי מה הגדרת ה-DNS והאייפי שאני אמור לשים בסרבר וב-7 איך אני יכול לדעת מה אני אמור לשים שם ????
ועוד משהו אני לא מחפש לצאת לאינטרנט בשלב זה רק להוסיף מחשב לדומיין
תודה רבה לעוזרים

lilimeshi

New member
דברים לבדוק

שרת הDC הוא גם DNS ?
במידה ולא, מי כן?
במידה וכן, עליך לוודא כי בDHCP (אם יש) או בהגדרה הידנית של הכרטיס בתחנה תחת DNS ישנה הכתובת של שרת הDNS שמתרגם את הכתובת arie.com אל השרת הלוקאלי שלך

kitt

New member
אתה יודע לקרוא עברית? השגיאה אומרת בפירוש שהשם של המחשב עם

חלונות 7 כבר קיים ברשת, תשנה לו את השם ותנסה שוב.

fdrtg

New member
נתנתי שם אחר וא התקבלה ההודעה הבאה

שאני מעלה תמונה שלה
תודה

DuuGi

New member
עכשיו תבדוק שהDNS במכונה פונה לDNS ב-DC + ראה הערה בפנים

הפורום הזה הוא פורום מקצועי שמיועד לעזרה וחילוף דעות בין אנשי מקצוע.
אנחנו שמחים לעזור גם לאנשי מקצוע מתחילים אבל חושבים שכדאי שתחפש קצת בגוגל לפני שאתה מתייעץ איתנו.
שכן השאלות שלך הן קצת בסיסיות מידיי ואין לנו עניין להפוך את הפורום למרכז למידה אישי.
&nbsp
למרות הנאמר לעיל אתה מוזמן לשאול כל שאלה אחרי שקצת חקרת לבד והגעת למבוי סתום:
נ.ב
אם אתה באמת רוצה להיות איש מקצוע בתחום, תחילף את שפת המערכת שלך לאנגלית כי לא תמצא הרבה תשובות בגוגל בעברית.
&nbsp
בהצלחה

מיצו

New member
איך התקנת את המכונה הזו?

התקנה מאפס, או שיכפול של מכונה אחרת?

למעלה