הוספת לוין נוסף

הוספת לוין נוסף

יש לי צלחת 180.ממונעת וממיר מגנום----ו16 לוינים ואיך ניתן לוהסיף עוד לוינים דרך השלט בבקשה לפרט .לפי א.ב.ג.ד.........,תודה

הכנסת לוין

בבקשה לגבי ההודעה הקודמת לעזור בבקשה הטכנאי קרמר המקצעי תודה.......................

אולי תפרט מה יש לך . ומה אתה רוצה

להוסיף . אני יודע שממיר מגנום סורק את כל הלווינים אוטומט . איזה דגם של ממיר יש לך?. האים הוא מזיז גם את הצלחת. או שמנוע חיצוני מזיז את הצלחת . פרט יותר שיבינו אותך

הנה פירטתי לך כנס.....

יש לי ממיר מסוג מגנום-fta-250cipx יש לי את הלווינים האלה: 2.panamsat 1r 3.telecom 2c 4.amos 1 5.sirius 2\3 6.eutelsat w3 7.eutelsat w1 8.hotbird 1\2\3\5\6 9.eutelsat w2 10.astra 11.arabsat 2a\3a 12.astra 2a 13.eutelsat \sesat 14. express a 1r 15.turksat 1c 16.eurasiasat 1 יש לי מנוע חיצוני שמחובר לממיר ומזיז את הצלחת דרך השלט של הממיר... ורציתי גם לדעת איך אפשר להוסיף עוד לויין?ואיזה אופציות יש לי לעשות דרך השלט? בתודה מראש...!!!

אים הלוויין לא מופיעה ברשימת

הלווינים . של הממיר . אז צריך לכוון את הצלחת ידנית ללוויין הרצוי . של הלוויין ובתיקווה שהלוויין נימצא על הקשת . ולהכניס ידנית את התדרים ולהגדיר את הלוויין לCבנד KU בנד . לא פשוט . אף מתקין לא הייתה לו התקנה כזו. ואת זה לא לומדיס בבית ספר אלה מינסיון . ולאף אחד אין ניסיון . לכן צריך ליראות במקום ולנסות . פעם ראשונה הולך קשה אחרי זה הכל כל

למעלה