משחקי שיעור... אז השאלה היא: איזה משחקים אפשר לשחק עם זה שיושב לידך במהלך שיעור ממש משעמם בלי להיתפס? כמה משלי - ארץ עיר, איקס עיגול, ציור בהמשכים, סיפור בהמשכים, צוללות, בול פגיעה... טוב, זה מה שעולה כרגע.. תוסיפו!
חחחח אני ושכני מצד ימין שלי עושים כל מיני דברים להעברת הזמן אחד מהם הוא תחרות ציורים עכשיו מיותר לציין שהכשרון ציור שלו שואף לאפס אנחנו עושים תחרות של מי הציור דומה יותר לתלמיד אותו אנחנו מציירים ואיכשהו שלו תמיד יוצא יותר דומה
חוץ מזה אנחנו מנעימים את זמננו באיקס עיגול מסורתי ובמשחק הזה עם הנקודות שצריך לסגור ריבועים (מה לא מכירים?) חוץ מזה אנחנו יורים גומיות על מי שיושבים מולנו
באופן כללי אווירה סבבה וכייף להעביר שיעורים משעממים אצלנו בכיתה
בואו-נכתוב-את-מה-שהמורה-אומרת-כדי-שנעבור-את-המבחנים מומלץ! סתם הממ דידוש ואני משחקת ת´משחק הזה שרושמים על דף מספרים מ1 עד 100 באופן אקראי על הדף כל אחד רושם על הדף שלו, ואז הוא אומר מספר והשני צריך לחפש בזמן שהשני מחפש, זה שבחר את המספר ממלא את הדף שלו באיקסים (דף משובץ) כשנמאס לשחק, סופרים מי עשה הכי הרבה איקסים והוא המנצח מי שמפסיד צריך לעשן קופסאת נובלס שלמה ברצף! סתם רק החלק של המפסיד חוצמזה שיש לי מורה נאצית לאנגלית שאני תמיד משחקת עם מיכאל בוא-נמצא-דרכים-חדשות-לגרום-לה-להעביר-אותנו-מקום
יש שני משחקים מרכזיים הראשון - משחק שאלות. אני שואלת (יותר נכון כותבת על השולחן) את חברה שלי מה היא מעדיפה ___ או ___ היא מקיפה ועוברים הלאה... הכל כמובן מתקשר איכשהו לסיטואציה של השיעור, ללבוש של המורה, וכו´... לדוגמא - הכי גאים שיש או סימפסון, בראין או בארט (רק שתדעו שפה חברה שלי סימנה את בארט!!) השני - זה מין דיאלוג עם שמות של שירים. נגיד היא שואלת אותי Why does it always rain on me? אני עונה לה Blame it on the weather man וכן הלאה.. צריך כמובן שזה יהיה ברצף הגיוני..