הוספת הטעמה - מלעיל /מלרע

driver2b

New member
הוספת הטעמה - מלעיל /מלרע

האם מישהו יוכל לעזור: האם קיימת ב-Word אפשרות הוספת הטעמה - מלעיל/מלרע - מעל אות במילה עברית? אני מעוניין בפתרון שיעבור באופן נקי גם ל-web, כמו אופציית הניקוד העברי הקיימת ב-Windows. תודה.

driver2b

New member
הוספת סימן > לסימון הטעם

הכוונה לסימן >, המראה מהי ההברה המוטעמת. בהוספה>סימן לא הצלחתי להוסיף סימן מעל לאות, האם קיימת אפשרות כזאת?

driver2b

New member
ודאי שאפשר, אבל...

אז הסימון לא מופיע מעל האות, אלא כתו בפני עצמו.

מרי-לו

New member
אתה מתכוון לתו כזה?

אם כן אז הדרך היא לעמוד לפני האות ולהקיש על ctrl + הלחצן שמעל ה tab זה שיש בו את התוים האלו ;~

driver2b

New member
לא, אלא לתו >

והוא צריך להופיע מעל האות (אחרת הייתי משתמש בסימן > בכתב עילי). בכל אופן תודה...

צדק צדק

New member
יש פתרון!!

אבל הוא מסובך. אני עשיתי את זה עם "עורך המשוואות" (Equation editor). ראה תמונה מצורפת. הבעיה: מסובך לביצוע ומסורבל. מי שיש לו פתרון פשוט יותר - שיקום!

driver2b

New member
תודה, רעיון טוב, אבל

אני רוצה לשמור אותו כ-Web page ועדיף כמובן בלי תיקיית תמונות, וה-Equation יוצר למעשה תמונה. השאלה היא אם יש איזשהו פתרון מובנה לעניין, כמו שיש לנִיקוּד עִבְרִי.

צדק צדק

New member
אז אולי ...

תנסה את הלינק הבא נשמע מבטיח. אני לא יודע אם זה תומך web ואם זה בחינם אבל ... זה מה שחיפשת

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
וזה מה שיוצא לי . . .../images/Emo43.gif

בלי כל מאמץ אלא בעזרת הסימן 'גדול מ-' שנמצא מעל למקש 'ץ'. הקלדתי אותו בשורה שמעל למילה 'בראשית'. השאלה היא כמה יש לך כאלה והאם השימוש ב'עורך הנוסחאות' מקצר את התהליך.

driver2b

New member
תודה

זה מה שניסיתי, אבל כשמדובר כמות גדולה (משפטים המתפרסים על פני יותר משורה) זה יוצר בעיה, במיוחד בהעלאה לרשת (משתמשים עם רזולוציות שונות). בכל מקרה ייתכן שבכל זאת זה יהיה הפתרון.

דג תמים

New member
ניקוד ב WORD

היי, אני לא יודע לגבי מעבר ל WEB אבל על מנת לנקד ב WORD אתה מפעיל CAPS LOCKו SHIFT + המספרים נותן ניקוד.

driver2b

New member
הניקוד עובר חלק ל-Web,

זו בכלל אופציה שקיימת ב-Windows וניתן להשתמש בה בכל שדה טקסט - אפילו כָּאן! ְֱֲֳִֵֶַָָׂ בכל מקרה אני התעניינתי לגבי סימן הטעמה (>) - מלעיל / מלרע, המופיע מעל הטקסט.

למעלה