הוספת דפים לדרכון

עדו25

New member
הוספת דפים לדרכון

תסלחו לי על שאלת הקידבק, אבל באמת שאין לי מושג.. אוטוטו נגמרים לי הדפים בדרכון, אבל יש בו כמה ויזות שחשוב שישארו. מה עושים? מובן שמשרד הפנים בארץ יכול להנפיק חדש, אבל איך מעבירים את כל הויזות? תודה

קרלטון

New member
דרכון

להוסיף דפים לדרכון ראיתי בדרכונים של ארצות אחרות, אבל לא בדרכונים ישראליים. יכול להיות שאני טועה ויש יוצאי דופן, תתקשר למשרד הפנים ותשאל. אם יש לך ויזה לארץ מסוימת ואתה צריך שתעבור לדרכון החדש, אז בתאילנד למשל אתה הולך עם הדרכונים הישן והחדש ל-immigration, ממלא טופס (אלא מה) והם מטביעים לך ויזה בדרכון החדש. זה לא דבר נדיר, יש להם אפילו חדר מיוחד לפונקציה הזאת. היה לי את הסיפור הזה לפני כמה שנים. אם אתה צריך להעביר ויזה מדרכון ישן לחדש ואתה נמצא מחוץ למדינה שהנפיקה את הויזה, אז הייתי שואל בשגרירות / קונסוליה המקומית של המדינה הרלוונטית, רק הם יתנו לך תשובה מוסמכת.

Benkok

New member
עושים חדש ומציגים גם את הישן...

במקרים כמו ויזה לארה"ב או ויזה ארוכה לסין האפשרות היחידה שלך היא להוציא דרכון חדש ולהיסחב עם הישן למטרות הויזה. החידוש של הויזה ייעשה כבר בדרכון החדש.

עושים דרכון חדש

וממשיכים להסתובב עם הדרכון הישן. בגלל שאני מרבה בנסיעות לסין, גם אני גומר דרכון בחצי שנה, ובדרך כלל מסתובב עם שניים שלושה דרכונים (באחד ויזה להונג קונג, באחד ויזה לסין, ואחד פעיל). אין מה לעשות. זה מקובל וזה בסדר. אתה יכול לעשות דרכון חדש בקונסוליה בהונג קונג, עושים אותו במקום (במידה ויש לך את הדרכון הישן). זה 400HKD בערך. אם אתה רוצה דרכון עסקי (62 עמודים במקום 31) אז זה רק בארץ. בהצלחה.

KajaGugu

New member
עד כמה שזכור לי אפשר בהחלט להוסיף דפים

אני זוכר שבאחת הפעמים שביקשתי לחדש דרכון בארץ בגלל שניגמרו הדפים, הציעו לי במשרד הפנים להוסיף דפים לדרכון. זה היה במשרד הפנים בנתניה והשרות היה מעולה ומהיר.

עדו25

New member
טוב זמנית הסתדרתי

הם שמו לי את הויזה על דף שכל החותמות דהו מזמן, אז יש לי עוד חצי שנה.. אבל אין ספק שאני צריך לחדש/ להחליף / להוסיף דפים בביקור הבא בארץ.. תודה

למעלה