הוספתי מאמר חדש

p i n g o

New member
הוספתי מאמר חדש

המאמר הוא ביוגרפיה של קיילי מתוך אתה Mooma. הביוגרפיה הייתה מלאה בטעויות ואי דיוקים (החל מתאריכים עד לשמות של שירים). אם היו טעויות שפספסתי אתם מוזמנים להעיר את תשומת לבי כדי שאוכל לתקן. המאמר נמצא בחלק המאמרים של הפורום.

tatababa

New member
אוקיי

מאמר חביב. ממש לא חידש יותר מדי חוץ מכמה טעויות שחלקנו היה מחשיב כחידושים.. 1. קיילי עזבה את PWL בשנת תשעים ושתיים אם אני לא טועה אבל בטח לא ב94 כי כבר ב93 היא עבדה עם Rapino Brothers תחת חברת DeConstruction על האלבום Kylie Minogue. 2. Kylie Minogue יצא בשנת 94 ולא בשנת 95. 3. Impossible Princess יצא בסוף 97 רק ביפן. הוא יצא בצורה מסחרית גורפת רק ב98 אחרי עיכובים וקשיים רבים. 4. בקליפ לשיר Where The Wild Roses Grow קיילי לא ערומה! אני ממש לא יודע איך הם ראו את זה?! היא מופיעה עם שמלה לבנה רטובה.. 5. הרומן של קיילי עם מייקל האצ'נס הוא שהוביל לשינוי התדמית שלה בין האלבומים Enjoy Yourself and Rhythm Of Love. טיפשי לציין את שינוי התדמית, אחריו את הקליפים שבסדר כרונולוגי הפוך, אחרי זה את האלבום הבא Let's Get To It ורק אחרי זה את הרומן עם מייקל שגרם לכל שינוי התדמית. אני הייתי הופך את הסדר.. 6. אני הייתי מוותר על השורה של היחס הזה בין קיילי למדונה. סתם שורה פובוקטיבית ומיותרת שעלולה להוציא את השד מהבקבוק ללא סיבה P: CHEERS רן

p i n g o

New member
שמתי לב

שמתי לב לשטויות האלה שהם כתבו, אבל לא שיניתי כי יש גבול לכמה שאני יכול לעשות להם תיקונים ועריכות בלי תשלום!
העיקר כתבתי 20 פעם שזה ממומה, ככה שיידעו למי לייחס את הטעויות

p i n g o

New member
במחשבה שניה

אני אוסיף את התיקונים שלך למאמר..... שאנשים באמת לא יחשבו שזה נכון

איזה מזל שיש רן הא פינגו?

גם יתק אותך וגם יהפוך אותך למנהל מצוין!(לא שאתה לאמצוין אבלא תה תהיה יותר !
) חחחחח רן אתה ממש ממשמפחיד אותי חברות שלי מפחדות ממני שאני עושה אתההסטוריה של קיילי כול פעם שמישהו מטומטם אומר שspining around זה "הראשון שלה" ואני מתחילה בנאום שלי שהראשוןש לה זה"i should be so lucky" ומסבירה שהיא לא הייתה כוכבת בשנות השמונים ושכול שנות התשעים נעלמה אלא שהיא התחילה בסוך השמונים והייתה.... טוב אני מתחילה להגזים חחחח בקיצור אתה ממש גאון קייילי!
קיילי הייתה כוכבת בסוךשנות השמוניםאבל עדיין כווולהקריירה שלה הייתה בשנות התשעעים והיא נעלמה רק ב97 כשחברת התקליטים שלה זרקה אותה ולא כמו שכול בור בענייני קיחילי אומר "היא הייתה כוכבת בשנות השמונים וחזרה בשנותה אלפיים" ממש לא!!!!!!! אומנם היולה ירידות ועליות בשנות ה 90 אבל זו כולה קריירה שלה!!!!!!

אני בספר אם תקראו את ההודעה הזו בכל

בכלל* זו שכתבתי למעלה תגידו מה השיר שאתם הכי אוהבים משנות התשעים של קיילי? לא לא אולי נעשה ככה.: מה השיר שאתם הכי אוהבים משנת 90 משנת 91 משנת 92 משנת 93 משנת 94 וכו....... דוגמא למשל האלבום פיבר יצא ב2001 אבל עדיין יש לכם אפרות בחירה(האלפ]יים זה דוגמא אנחנו מדברים על שנות ה90 לא?) אבל עדיין יש לחכם אפרות בחירה בשנת 2002 בין אין יור אייז ללאב אט פירסט סייט..... הבנתם? בשנת 90 למשל better the dvil you know שלי אולי פינגו יעשה סקר כזה

אני בספק* סליחה על הטעות

אווויייש כמה אניכ ותבת? נכנסתי לזה שוב........ חחחח להתקפי כתיבה ללא הפסקה!!!!!

tatababa

New member
*מסמיק*

ודרך אגב, קיילי לא פוטרה מ DeConstruction בתשעים ושבע. היא סיימה את החוזה שלה עם החברה בשנת 99. ואם כבר אני פוליטיקלי קורקט - קיילי אף פעם לא פוטרה מהחברה - פשוט נגמר החוזה ושני הצדדים החליטו שלא להאריך אותו יותר (זאת הגרסה הרשמית בכל אופן..). למרות שאני עד עכשיו לא מבין למה - קיילי הייתה אחד מהאומנים היותר מצליחים של DeConstruction המקרטעת... נו טוב, לא בוכים על חלב שנשפך. Cheers רן

p i n g o

New member
אל תאמיני לכל מה שאת קוראת ../images/Emo8.gif

רק לרן!
בכלל, לא נראה לך שלכתוב ש"זרקו אותה" מהחברה מושך יותר קוראים לצהובון שלך?

מעריצי קיילי! תסמכו רק על רן!

חחחחחחחחחח גאון קיילי הידוע במדינת ישראל כולה! טיוב לא.. רגע בעצם לקיילי יש מלא מעריצים ישראליים? מה זה משנה רן הוא הידוע מכולם! חחחח גם עכשיו גרמתי לו להסמיק הא.? טוף אני זזתי כי יש עוד כמה דקות רק בישראל ואני מכינה את הקלטת:) אגב יש סרט של קיילי בקרוב עם ואן דאם שמעתי עליו ישן באיזה ערוץ יהיה אותו? תגידו יה פעם משהו שלק יילי בערוץ 22???? הייתה אמורה להיות הופעה של קיילי לפני קהל לפני חודש ועדיין לא יצאתי מהטראומה שהיה אמור להיות ולא ההי בגלל תחילת המלחמה!!!!!! פספסתי הזדמנות כזו!!! הייתי יכוטלה לראות אתזה בערוץ שיש לי!!!! שיש לי!!! ארררררר תמותו ערוץ שתיים! תמותו רשת! הגזמתי....

שאני אבין....

did it again היה שיר מצליח? לא נראה לי.... ואז הפ החליטו לא לחדש ת'חוזרה כן? וקילי ניסה אתמזלה מאז דיד איט אדיין ב97 ונעלמה וחזרה לה ב2000 ובגדול!

tatababa

New member
הממ..

חבר'ס, יש פה אנשים שיודעים יותר ממני אני בטוח. *ועדיין מסמיק!* בכל אופן, עשית סלט קטן סקייטרית. DeConstruction הייתה חברה קטנה ואומללה חחח. האומנים שהיו חתומים בה היו רחוקים מלהיות הצלחה היסטרית במצעדים ויותר חשוב - במכירות. לכן, ההצלחה היחסית מינורית של קיילי הייתה אולי אומללה ביחס לקריירת העבר שלה אבל רווח פיננסי ממש לא רע לחברת DeConstruction המאפנה. לאחר שהחברה המקרטעת נכבשה ע"י ענקית המוזיקה BMG קיילי הפכה מאחד האומנים היותר משגשגים שלה לאחד האומללים יותר מבחינת הכנסות כספיות. קיילי לא הייתה מרוצה מהחברה שלה שפשוט לא ידעה איך לשווק נכון את קיילי. לכן יצא האלבום MIXES (ובתגובה FMR האוסטרלית הוציאה את Impossible Remixes) כדי לסיים את החוזה עם קיילי. החוזה בין קיילי ל DeConstruction היה בעצם שלושה אלבומים. אז הנה, Kylie Minogue, IP ואחרון חביב יצא MIXES ואז פשוט זהו - נגמר החוזה ושני הצדדים לא מרוצים מההתנהלות של השני אז אין סיבה לחדש את החוזה. קיילי חתמה כבר בסוף 99 על חוזה עם חברת התקליטים הנוכחית שלה - Parlophone - והחוזה היה במקור על שלושה אלבומים ואוסף להיטים. מסתבר עפ"י מקורות לא רשמיים שקיילי וחברת התקליטים החליטו להאריך את החוזה לשישה אלבומים ושני אוספי להיטים וכמובן לתת לקיילי עוד קצת דמי כיס. זהו.. Cheers רן

לימבו

New member
אני חושש שאסור

לקחת ביוגרפיה ממומה. אסור בכלל לקחת תוכן מאתרים ישראלים ולפרסם אותם אצלינו. אני מציע לכתוב ביוגרפיה חדשה

למעלה