הוספה...

שרוך

New member
אז בואו נעשה פורום ב' ופורום נ' מה

בס"ד לכל האלה שתוהים ראבק בואו ניהיה כמו תנועת אריאל... נעשה פורום נוער דתי ונעשה פורום נערות דתיות.... אף אחד לא בא להנות שהוא מסתכל אף אחד לא מביא ביקורות זה כולה כדי שנידע שיהיה לנו בראש תמונה שחברים שלנו שאנחנו יודעים מי הם יאלה מה נסגר כל דבר זה לא בסדר? הפכתם את ההלכה למשהו מציק וזה לא ככה... מי שלא נוח לו שיקים פורום נפרד בכבוד...

zebikz

New member
מה עשיתם מזה! כאילו כמה תמונות!

וזה לא שאתם ערומות שם מה הסיפור אז כמה בנים יראו אתכן.. ופגישה זה בסדר לקבוע ככה?

שומו

New member
../images/Emo26.gif

תמונה מלפני 3 וחצי חודשים, בבר-מצווה של אח שלי. ואל תדאגו- הסתפרתי מאז
. פעמיים
. התמונה צולמה מיד אחרי איזה ריקוד, אז אני מאוד מאוד מזיע בה.

zebikz

New member
השמאלית היא שכנה שלי.. את הימנית

נכון? אוי אני גאון..

HoDaYa 123

New member
שרוך במיוחד בשבילך...

אמרתי שאין לי תמונות טובות על המחשב!!! ד"א אני זאת עם הכתום מצד ימין..

לא הבנת...

כשכתוב משהו בין שתי נקודות זה אומר מצב מסוים כמו נגיד *שקט* זה אומר שאתה לא אומר כלום כאילו זה אומר שאין לך תגובה אבל זה שאני מציין את זה זה כאילו מקצין את זה קיצר מה שאני בא להגיד זה שכמה שדיברת ובסוף הודיה שמה תמונה אז תן איזה מילה או הערה כי אחרי שביקשת ממנה כל כך הרבה לשים תמונה אז מגיע לה לזכות לתגובה ממך

שרוך

New member
אויש סיבכת אותי אל דאגה אחי הגיע תג

בס"ד אל דאגה אחי הגיע תגובה זה היה מחייב מגיע לה ורשמתי תגובה די חמודה... שרוך

שרוך

New member
|יש| "שהחיינו" חחח חמודה |יש|

בס"ד ועלק זאת לא נקראת תמונה טובה... אז או שאני צלם דפוק או שלא צילמתי מעולם או שאני לא יודע מהזה תמונה טובה בנות תהרגו אותי לפעמים... ד"א הודיה מאיפה את? שרוך

שרוך

New member
מותק מה לעשות שלא מאפשרים פה לעלות

בס"ד כפרה מה לעשות שתפוז לא מאפשרים לעלות תמונות איכותית ממצלמה דיגיטלית לכן זה מה שאפשר לעשות... מרוצה הרווחת לא מרוצה דפוק תראש בקיר אחי בהצלחה... שרוך

למעלה