הוסף סקר חדש עקב ייאושי ההולך וגודל מהמבחן בספרות מחר! מוות לאהרון אפלפלד!
O Ofer Tal New member 27/1/06 #1 הוסף סקר חדש עקב ייאושי ההולך וגודל מהמבחן בספרות מחר! מוות לאהרון אפלפלד!
ע עופר גואל New member 27/1/06 #2 שרונית שונאת אותך החיים קשים אותי למשל היא אוהבת וכל הכיתה עשתה בוחן היא שאלה אותי אם אני יודע אמרתי לה שכן והיא ויתרה לי עליו ושיחררה אותי מהשיעור חחחחחחחחחח
שרונית שונאת אותך החיים קשים אותי למשל היא אוהבת וכל הכיתה עשתה בוחן היא שאלה אותי אם אני יודע אמרתי לה שכן והיא ויתרה לי עליו ושיחררה אותי מהשיעור חחחחחחחחחח
א אני לא פסיכית New member 27/1/06 #7 אני בחרתי 1! רוצים לדעת למה??-> כי אין לי מבחנים בספרות עד שנה הבאה בנתיים איני סובלת כלל ממבחנים בספרות! אם תרצו תשוב אחרת חזרו אלי בשנה הבאה בטח אז אני יהיה שותפה לרגשותיכם... אבל בנתיים... קפצו לי!
אני בחרתי 1! רוצים לדעת למה??-> כי אין לי מבחנים בספרות עד שנה הבאה בנתיים איני סובלת כלל ממבחנים בספרות! אם תרצו תשוב אחרת חזרו אלי בשנה הבאה בטח אז אני יהיה שותפה לרגשותיכם... אבל בנתיים... קפצו לי!
ה ה ש ג ר י ר New member 27/1/06 #8 חחחח מי מסיים יום חמישים ללמוד ספרות לכל החיים.... לא התבלבלתם זה אני!!!!!!!!!!1 חחח תהנו בלימודי הספרות עם אהרון אפלפלד צ'כוב ש"י עגנון ביאליק ושות...
חחחח מי מסיים יום חמישים ללמוד ספרות לכל החיים.... לא התבלבלתם זה אני!!!!!!!!!!1 חחח תהנו בלימודי הספרות עם אהרון אפלפלד צ'כוב ש"י עגנון ביאליק ושות...
O Ofer Tal New member 27/1/06 #9 עדי אמן שהמורה שלי תתפוס אותך במסדרון או משהו , ואז תצטרך לחזור לטורקיה משם באת יא באסטיונר!
H Hbentzur New member 27/1/06 #10 הא הא! גם אני לא! מה?! מבחנים בספרות?! מה זה בכלל?!?! אולי אחד מכם יוכל להסביר לי בזמן שאשב לי בנחת ואכין עבודה בציור...
הא הא! גם אני לא! מה?! מבחנים בספרות?! מה זה בכלל?!?! אולי אחד מכם יוכל להסביר לי בזמן שאשב לי בנחת ואכין עבודה בציור...