הוסף סקר חדש מנסה להחיות את הפורום... כנסו לקישור בשורה הכחולה ותענו. יאללה קדימה חברים
מ מיקי* New member 15/2/10 #1 הוסף סקר חדש ../images/Emo13.gif מנסה להחיות את הפורום... כנסו לקישור בשורה הכחולה ותענו. יאללה קדימה חברים
הוסף סקר חדש ../images/Emo13.gif מנסה להחיות את הפורום... כנסו לקישור בשורה הכחולה ותענו. יאללה קדימה חברים
מ מיקי* New member 15/2/10 #7 כי מה שלא הולך... חוץ מזה, לשמוע ממך הערות על אלימות, זה קצת לעג לרש, לא?
ש שירת 45 New member 16/2/10 #9 חחחה ליאהה - אם זה מהר, חכי תקראי את בקשתי מתי הולכים לכותל יחד אין אני מתחזקת, תתחשבו בי אגב איפה הקישור בשורה הכחולה שמיקי כתב ?
חחחה ליאהה - אם זה מהר, חכי תקראי את בקשתי מתי הולכים לכותל יחד אין אני מתחזקת, תתחשבו בי אגב איפה הקישור בשורה הכחולה שמיקי כתב ?
ע עיינה7 New member 21/2/10 #12 שבוע טוב...גם אני עניתי על שאלת הסקר מספר המשיבים נורא קטן. אולי זה לא מעניין את הציבור שמעדיף להזכר מה שפחות באקס?.........
שבוע טוב...גם אני עניתי על שאלת הסקר מספר המשיבים נורא קטן. אולי זה לא מעניין את הציבור שמעדיף להזכר מה שפחות באקס?.........