הונדה פנתאון

• פותח הנושא xguy
  • פורסם בתאריך

שי לר

New member
2005

ב-2004 העיצוב הקודם. ב-2005 השתנה העיצוב. אבל הכי חשוב, ב2005 הפנתאון קיבל מנוע מוזרק דלק
ועיצוב חדש, עליו עוד אפשר להתוכח

משנת 2003 העיצוב השתנה ובעצם כל

הקטנוע, עד שנת 2002 כולל הפנתיאון היה בעצם פורסייט עם שינויים קלים בעיצוב הפנסים ועם מנוע 150 סמ"ק 2 פעימות שמוציא 17 כ"ס. ב 2003 שונה הקטנוע לחלוטין והוא קיבל מנוע 150 סמ"ק 4 פעימות מוזרק שמוציא 16 כ"ס.

xguy

New member
אז בעצם

מתחת ל03 מדובר בקטנוע עם מכלולים ומנוע ישנים הרבה יותר. אוקי - חבל. תודה על המידע.

magesty

New member
לא מדויק

הפנטאון 150 2 פעימות זהו דגם מאד מיוחד ,זהו 2 פעימות עם אגן שמן . מנוע מאד אמין ,מאד נדיר בארצינו למעשה אין עוד קטנוע עם מנוע כזה זה מנוע מאד אמין עם אחזקה מאד זולה חסכוני בדלק וחזק יחסית לנפח שלו 17 כ"ס חבל שהפסיקו לייבא אותם בזמנו קראתי מאמר על אופנוע שטח של הונדה 400 סמ"ק 2 פעימות גם עם אגן שמן שהתחרה בפריז דאקר

לאו דווקא, העיצוב אולי מיושן משהו

שכן הוא מזכיר את הפורסייט מסוף שנות ה 90 אבל שאר המכלולים מצויינים החל מהבלמים ועד למנוע שבתאוצות הוא משאיר מרחוק הרבה כלים בנפחים גדולים יותר. הטענה היחידה שלי כלפיו היא הבולם האחורי שהוא נוקשה מאד וחסר יכולת שיכוח, אני מניח שהחלפת הבולם תפטור בעיה זו, מעבר לכך מדובר בקטנוע שלדעתי הוא הכי זול לתחזוקה (חוץ מווספה PX אולי) וזול זה אומר עלויות טיפולים של כ 200-300 ש"ח לטיפול.

xguy

New member
אוקי

עדיין נראה לי קצת מוזר הענין של שתי פעימות ו150 סמ"ק. אבל אני לוקח את המילה שלך על ענייני אמינות ומסכים איתך לגבי העיצוב בעיקר בהשוואה לעיצוב החדש שהוא פשוט יפיפה לטעמי. הזמן עוד רחוק - אבל שהצ'ק מהביטוח (על התאונה יגיע) והשדרוג ל150 או ל125 יהיה רלוונטי- אני יבוא עם שאלות הרבה יותר ממוקדות. סתם פשוט היום ראיתי את הדגם הישן וזה קצת ביאס אותי כי עד עכשיו ראיתי רק את החדש ומכיוון שחשבתי בכיוון של פנתאון 01 או 02,אז קיוותי שככה הוא יראה. אבל כמו שאמרתי- יש עוד זמן.

למעלה