דיווחים מעין הסערה.
תשמע, בחיים שלי לא ראיתי כזאת היסטריה. לאחר התייעצות עם מספר אנשים, ולאחר שהבנתי שהתחבורה הציבורית תיפסק, ויש סיכוי שאני אצטרך להישאר במשרד אחרי 18 ביום שישי, החלטתי ללכת הבייתה. כמובן שכל אמצעי התחבורה מפוצצים. תחנת הרכבת עמוסה בצורה שאף פעם לא ראיתי. עברו שלוש רכבות עד שהצלחתי להיכנס. כולם רוצים להגיע הביתה. לפחות ככה חשבתי עד שהגעתי לסופר, שם הבנתי שכולם רוצים להגיע לסופר. לקח לי שעה וחצי לעשות נסיעה שבדרך כלל אני עושה בשלושת רבעי שעה. מעבר לרכבות שבאו מפוצצות ונסעו בלעדי, בכל תחנה יש טקס שהם נדחסים עוד קצת, ואז הדלת נסגרת והדלת נפתחת, והדלת נסגרת והדלת נפתחת, ככה חמש פעמים לפחות. בסופו של דבר הגעתי. הקניון סגור, אבל ממש לא נטוש. כל החנויות סגורות מלבד הסופר, שמפוצץ בסינים. המקדונלדס, שמפוצץ בסינים, והמוקטו, שמפוצץ בזרים. כל דלתות הזכוכית הועלו על בריקדות. ובחוץ?בעיר בכלל לא מרגישים את הרוח. בלנטאו קצת, אבל זה ממש לא מרשים לעומת רוחות שכבר חוויתי פה. אכן הכל נראה שחור, אבל כל זמן שאין ילדים סינים(הייתי אומר בעלי חיים, אבל בעלי החיים היחידים שראיתי פה זה אלה שתלויים בחלונות ראווה של הקפה דה קוראל) שמתעופפים באויר, זה דיי מאכזב.