הונאה של מתחרה

adik2003

New member
הונאה של מתחרה

שלום רב אחד המתחרים שלי בתחום "שתל" בחשבון GOOGLE ADWARDS שלו את השם שלי ובכל פעם שאנשים הקליקו את שמי בגוגל, האתר שלו עלה לפני האתר שלי וכך הוא רכב על ההצלחה שלי. אני יודעת שזה מעשה לא חוקי לפי כללי האינטרנט, אך הוא יודע ש:"עליתי" עליו והוא מחק את השם שלי ממילות המפתח שלו. האם הנהלת GOOGLE ADWARDS יכולה להיכנס לחשבון שלו מעכשיו וחצי שנה אחורנית לראות את הדוחות בעבר שהשם שלי הופיע שם, כדי שאוכל לתבוע אותו ושההנהלה תעניש אותו בהורדה מהרשת? ואם כן, אז למי אני פונה בטלפון או במייל? תודה עדי

גוגל

לדעתי האינטרנט זה דבר פרוץ ואני בטוחה שזה לא בסדר שמתחרה משתמש בשם שלך , לא ניראה לי שגוגל מתעסקים בזה , ובטוח אין טלפון , זה פלילי אבל לא נראה לי שיהיה לך עם מי לדבר , זאת התעסקות מיותרת במקום לשלם סתם כסף בממומנים תתחילי לעבוד על קידום האתר אורגני , תצרי לך שם ברשת

Monopol20

New member
אין עילה לתביעה .

ובלי שום קשר זכותו לבנות את קמפיין הקידום שלו כרצונו . את לא יכולה להוכיח באילו מילות מפתח הוא מקודם . זה מעצבן ומרגיז , אבל לך נשאר להביא מקדם טוב ולהתחיל לקדם את אתרך . בהצלחה

adik2003

New member
מחכה לתשובה מנציג גוגל בפורום כאן

תודה על עזרתכם, אך אני יודעת שלגוגל יש גישה לכרטיס של כל אחד בקישור ממומן. אני מקדמת את האתר שלי בממומן כרגע, אבל לא ייתכן שמישהו אחר "ירכב" על ההצלחה שלי שנובעת מתוך העשייה והמאמצים שלי ואני בטוחה שגוגל כבר נתקל בדברים מסוג זה ויש לו מענה כדי לאכוף זאת. מחכה בקרוב לתשובה מנציג של גוגל בפורום תודה עדי

yoni141

New member
תשובה יותר מוסמכת

תראי, המצב הוא כזה : א. נציגי גוגל לא עונים פה בפורום - אז אל תחכי ב. מדובר בבעיה משפטית - גוגל בכל מקרה לא יעזור לך (מאחר וגם הוא שתוף לעברה) ג. עקרונית יש עילה לתביעה משפטית וכבר יש תקדימים - אבל במקרה שלך יש בעיה. למשל הגרפולוגית "חנה קורן" תבעה חברה מסויימת על הנושא הזה וגם זכתה. הבעיה של היא שהמתחרה הוריד את הפרסום תחת שמך ולך אין תיעוד של זה ולכן יהיה לך מאד קשה להוכיח שזה אכן קרה. ד. אני מציע לך שתסתפקי בעובדה שהמחרה כבר לא משתמש בשמך. במידה והוא יחזור על העניין - אל תגידי לו כלום - פני ישר לעו"ד המתעסק בזכויות קניין ובזכויות יוצרים. ה. אם יש לך שאלות נוספות - פני אלי במסרים בהצלחה

etgarsh

New member
תלוי אם יש לך סימן מסחרי רשום

אם שם החברה שלך רשומה בצורה מסודרת והיא מוגדרת כ"סימן מסחרי רשום" אז אתה יכול לפנות לגוגל דרך חשבון ה AdWords שלך להעביר להם את כל הפרטים הרלוונטיים (בפקס או במייל) והם יורידו בצורה מסודרת את המפרסם שעושה את זה וימנעו ממנו או מאחרים לעשות זאת שוב. אתה יכול לראות את זה בלינק המצורף. קשה לי להאמין שאפשר לעשות משהו משפטי בנדון כי מדובר בטקטיקה נפוצה אצל הרבה מפרסמי PPC. כדי לפתור את זה אתה צריך בעיקר לשחק בחתול ועכבר אבל רצוי גם שתהיה במקום הראשון בתוצאות האורגניות... (-:

למעלה