dairy milk
New member
הומ.
בגלל כל הודעות הנאצה האלה נגדנו - חשבתי שאולי כדאי שיהיה בטאגליינס איזה משהו על זה, כדי שפאקינג יפסיקו להציק לנו - וגם כדי שסתם יהיה לנו משהו בטאגליינס
אז ככה. הגדרה לפאקאצה. פאקאצה זה לא בנאדם שלובש ורוד ומדבר עם אותיות וסימנים כמו שאתם חושבים שאנחנו מגדירים אותן. פאקאצות זה סנוביות, שמדברות רע ומפגר ובני אדם מטומטמים. אנחנו לא שונאים אנשים שאוןהבים ורוד. אני אוהבת ורוד. אני שמה איפור. זה לא הופך אותי לפאקאצה, ואתם רואים שלא שונאים אותי. כל אחד ואחד פה יכול להגיד לכם שמצידו ורוד זה סבבה, ואם מישהו חושב שמי שאוהב ורוד הוא מגעיל ולא שווה - הוא יכול לעוף מהפורום הזה, בבקשה. גם אין לנו בעיה עם, למשל [ואתם בטח יכולים לראות את זה בכל מקום השנה..] הבנות ששמות לעצמן חיות מתות על הנעליים. אתם יודעים כמה חברות יש לי כאלו? והן אחלה חברות, ממש נשמה. לדעתי - מי שאנחנו יורדים עליהם, הם פשוט אנשים לא נחמדים. אני למשל, לא יורדת על חברות שלי כי הן אוהבות ורוד. אני צוחקת איתם על זה, אבל לא יורדת עליהן. יש לי בכיתה ובסביבה בנות לא נחמדות, סנוביות צעקניות שלא מתנהגות אליי יפה - עליהן אני יורדת, ולא על אף אחד אחר. אה, ופרחות? כל מה שאמרתי על הפאקאצות, נכון גם לגביהן. אוקיי?! אז תפסיקו להציק לנו, זה פורום שהוא פארודיה וזהו. מי שלא מבין את זה ומתעקש שאנחנו בני אדם רעים - מוזמן ללכת מפה ולא לצפות ב"זוועות" שאנחנו כותבים
בגלל כל הודעות הנאצה האלה נגדנו - חשבתי שאולי כדאי שיהיה בטאגליינס איזה משהו על זה, כדי שפאקינג יפסיקו להציק לנו - וגם כדי שסתם יהיה לנו משהו בטאגליינס