הומו מחמד

bios

New member
כן, בטח ../images/Emo13.gif

פשוט חשבתי שלפעמים להשוות לאחרים כן גורם לך להרגיש פחות רע עם הבעיות שלך. במקרה הזה זה לא דיבר אליך, וזה בסדר גמור. אני אישית נתקלתי רק במקרה אחד דומה ונקודתי, ולכן אולי קשה לי לסייע. אחרי שסיפרתי לחבר שלי שאני הומו, חברה שלו אמרה לי שיש לה ידיד הומו ושזה נורא כיף שיש מישהו כזה לעשות איתו קניות. הבהרתי לה בחיוך שזה לא רלוונטי לכל הומו, ובכך זה נגמר. באופן כללי אני מאמין שהרבה פעמים קשה לאנשים שלא מכירים אותך טוב להפריד בינך לבין מאפיינים חיצוניים וסוציולוגיים שלך - למשל מראה, מעמד כלכלי, השכלה וגם נטייה מינית. בדרך כלל הסטיגמות מתנפצות די מהר אצל אנשים שמבלים בחברתך כשאתה לא מתנהג לפיהן. אני מקווה ומאמין שאם תמשיכו להיות עצמכם, אנשים יתנהגו אליכם כוויל וגרייס ולא כהומואי מחמד.

הומו מחמד

קרה לכם פעם שהייתם ה"הומו מחמד"? זוגי ואני מרגישים שהפכנו פתאום לכאלה, אצל חברים של חבר. אנחנו נפגשים די הרבה גם עם החבר'ה שלו (בעיקר בנות, וכבר המון זמן), אבל פתאום ההרגשה היא שאנחנו סוג של אטרקציה, וכולם מתרגשים מהנוכחות שלנו, ורוצים להיות איתנו, אבל רק בגלל שאנחנו הומואים. לא נעים לחשוב שרואים בך אובייקט, גם אם מגניב וכייפי, זה עדיין אובייקט. ממש לא הומוניטרי! (יוקם ארגון לאלתר!) מה אתם אומרים?

יאני3

New member
הומואים כאקזוטיקה.

היא עוד אחת מפניה המגוונות של ההומופוביה, אם כי זו בדרך עקיפה וכאילו אסטתית. אני זוכר שפעם נכנסתי כשותף חדש לדירה עם בחורה שספרה לי שהחלום שלה היה לגור בשותפות עם הומו כי זה כיף ומשעשע....אני לא יודע מה היא חשבה, שאני אצא איתה למסעות קניות, אייעץ לה איך להתנהג עם גברים, אמליץ לה על איפור, אנקה ואבשל כל היום...ובקיצור, אנהג לפי ציפיותיה הסטוריאוטיפיות מבלי שתכיר אותי בכלל. אני מסכים שהכללות וסטריאוטיפים עוזרים במידת מה לאדם בהשרדות, חוסכים מקום בזיכרון אבל בעיקר הם עושים עוול לאינדיבידואל וחבל!

מכיר מכיר וכל כך מתעב!

היתה לי פעם ידידה כזאת. בהתחלה לא שמתי לב לסימנים הכי פשוטים - הקיבעון על בריאן מ"הכי גאים שיש", שיחות השופינג שתמיד היו צצות, וזה שכל פעם שהייתי מזמין אותה לארוחות שבת שהייתי עושה עם האקס וחברים היא היתה מבקשת להביא עוד חברה "כי אמרתי לה שכולם שם מה זה חתיכים והומואים!". אני והיא כבר לא בקשר, כמו עם כל הידידות שאכלסו את חיי, לא מתאים לי להיות "ההומו המגניב" של אף אחד ואף אחת. מי שרוצה להיות חבר שלי חייב להבין שהאדם שאיתו אני הולך לישון בלילה לא רלוונטי בכלל לקשר בינינו. אני הרבה דברים (טובים ורעים כאחד) לפני הנטיה המינית שלי.

bios

New member
אני אומר שזה ממש צרות של עשירים

לא נראה לי שאם לא הייתם אנשים נחמדים ונעימים לשיחה היו מזמינים אתכם למפגשים האלה. כלומר, זה לא "רק בגלל שאתם הומואים", אלא יש עוד דברים ואולי התרומה של הנטייה המינית שלכם לא פרופורציונלית. השורה התחתונה לדעתי - יש לכם אחד את השני? יש לכם חברים שרוצים להיות איתכם? תנסו להתמקד בזה ולשמוח על זה. פורומי הגאווה למיניהם מוצפים בהומואים שרק יכולים לחלום על צרות כאלה.

האמנם?

אני לא בטוח לגבי רמת התרומה של הנטייה המינית, אבל ללא ספק, מאופן ההתנהלות, היא לא נמוכה. בכל זאת, היו לי כמה אנשים שהכרתי לפני, ומעולם לא הרגשתי אני, וגם לא בן זוגי, שיחיה, ששנינו על תקן של הומו מחמד. אנחנו שמחים במה שיש, זה הרבה, ואנחנו לא מזלזלים בזה. מצד שני, אני לא חושב שאם יש משהו שמפריע לי, אני צריך להתנחם בזה שיש אנשים שאין להם חברים, כי כמו שכתבת בתחילת דבריך- "אם לא הייתם אנשים נחמדים ונעימים לשיחה...", אז אם יש כאלה בפורומי גאווה, זה לא קשור לנטייה המינית שלהם, אלא לבחירות האחרות שלהם, וזה קצת עצוב לי לקרוא את מה שאתה כותב, בעיקר, כשאין קשר בין האחד לשני. יש לי שפע של צרות אחרות, חלקן נובעות מכך שאני הומו, חלקן בגלל סיבות אחרות, אבל בחרתי שלא להעלות דווקא אותן כרגע. אתה חושב שזה לא כל כך נורא? אולי זה נכון, אבל זה גם לא ממש נפלא, ולדעתי- זה לא פחות חשוב.

furtadofanatic

New member
אני דווקא נהנה מזה .

כאילו. זה די נחמד שכולם כל הזמן באים ושואלים שאלות ומתלהבים ושאר השיט מזה. קצת להרגיש מפורסם
!!

furtadofanatic

New member
בטעות לחצתי שלח לפני הזמן חח.המשך :

בכל מקרה, אני חושב שזאת אחלה דרך להציג את עצמי ולגרום לאנשים להתעניין בי, וזה טוב שיש משהו שמייחד אותי חח . במיוחד אם זה גורם לאנשים ללכת אחריו ולחפש את זה. לא חשוב למה אומרים את השם שלך, העקר שאומרים אותו נכון.. לפחות מכירים אותי =] . זה עדיף מליהיות סתם מישהו שאף אחד לא יודע שהוא קיים חחח

Samenloop

New member
לא משנה אם אתה הומו או לא

במקרה שלי, אם שואלים אותי יותר מד שאלות, בין אם יודעים על האוריינטציה המינית שלי ובין אם לאו, אני פשוט מתעלם או מעיר שהשאלה לא במקום או שהשואל שאל יותר מדי שאלות. להגיע למצב שכזה, בפורום של חברים ביחד, בייחוד בבית של אחד החברים, לא נוח ולא אמור להגיע לזה שתרגישו ככה. אולי מפה נובעת כמעט כל הפוזה המזויפת שיש ב"קהילה" בשנים האחרונות, זה מחליא וזה מרתיע את השפויים ואת האינטליגנטים.

איזה הומו

אתם עם הרגשות שלכם,מתנהגים אליך לא יפה? תנקום! מה כל כך מסובך?

LifelessKid

New member
האגדה על הידידים ההומואים מסתובבת לה,

אבל אנשים נורמליים יודעים שרוב ההומואים לא באמת ילכו עם הידידה שלהם לקניות רק כי הם הומואים, וזה קורה רק בטלנובלות הלא מוצלחות \: אם מזמינים אותך זה לא דווקא בגלל הנטיות המיניות שלך, אלא כי הם רוצים לבלות איתך. אם באמת מתייחסים לזה ככה אז זה ממש מפגר.>< פקאצה 1:"אומג ישלי ידיד הומו" פקאצה 2:"אומג תכירי לייייי" פקאצה 1:"אוקיי אוקיי" ~עוד 4385395 פקאצות צצות משום מקום, קריאות של "גם לי" נשמעות~ "פקאצה 45321:"איזה כיף סופסוף מישהו יבין אותנו ולא יבהה לנו בציצי:)" ~קריאות של "הו כן!" נשמעות מסביב~ פקאצה 1:"אבלאבל, הוא שלי כן?"

למעלה